Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lauantai-päivä PlusMimmin kanssa

Kovasti toivottuja ovat aina nämä ”päivä bloggaajan kanssa”-postaukset, vaikka eipä näissä yleensä ihmeitä tapahdu. Kun eilen heräsin 9:40, niin päätin hetken mielijohteesta alkaa kuvata moista tänne blogiin, koskaan kun en tällaista ole ennen tehnyt.

Aamu
Minun aamu alkaa aina kilpparilääkkeillä, jotka nautin vesilasillisen kanssa. Kilpirauhaslääkkeiden kanssahan ei suositella ainakaan maitotuotteiden nauttimista pariinkymmeneen minuuttiin, joten yleensä en syö heti aamiaista. Taisin tässä välissä mennä jumittelemaan koneelle ja sitten otin noin puolen tunnin kuluttua vähän vitamiineja, tällä kertaa magnesiumia ja monivitamiinia Together Health-merkiltä, jota meidän toimiston viereisen toimiston kundit toivat meille testattavaksi.

aamu2
Koneella jumittelu jatkui postauksen tekemisen merkeissä. Matti meni jo siistimään meidän takapihan nurmikkoa ja itse pistin kanssa Hello Kitty-Crocsit jalkaan ja suuntasin takapihalle kitkemään. Löysin hieman metsittyneestä vadelmapensaastani samalla mm. hiirenraadon… Ulkona tuli jopa pitkästä aikaa kuuma!

Aamu3
Jossain vaiheessa oli pakko siirtyä suihkuun ja hiuksia pesemään, sillä meidän piti yhden pintaan lähteä ajamaan Vantaalle, sillä olin sopinut Finnwearin illassa lahjakortin voittaneen tyypin kanssa treffit kahdeksi Nanso Outletille. Meikkasin samalla kun odottelin hiusten kuivamista, koska en jaksanut kaivaa fööniä esille ja kuivatella hiuksia sillä. 😀

aamu4
Laitoin perjantai-iltana tekemäämme kanasalaattia tarjolle ja mutustelin sitä samalla, kun meikkasin loppuun. Huulille päätyi perjantaina postitse saapunut LUMENEn huulikynä sävy 19. Yhden jälkeen lähdettiinkin sitten ajamaan Vantaalle. Matti meni sillä välin shoppailemaan synttärilahjaa kummipojalleen.

aamu5
Löydettiin kivoja kesätyylejä Finnwearilta ja siellä meikäläinen myös peilikuvaili voittajan sovitellessa asukokonaisuuksia.

paiva
Meillä meni siinä sovitellessa vähän yli kolmeen, jonka jälkeen soitin Matille ja pistäydyin viereiseen Marimekon Outlettiin ostoksille. Saattoi olla, että ostin sieltä mm. mekon, tuplapussilakanan yms. kivaa… Matti tuli hakemaan ja kysyi, että onko nälkä ja kun vastasin myöntävästi, kurvasikin hän jo hakemaan meille MCdriveltä juustohampparit ja pirtelön huikopalaksi. Tuo päärynä-suklaapirtelö on niin hyvää! Nummelassahan ei ole Mäkkäriä, joten mikäli Mäkkiin haluaa, niin pitää asiakseen lähteä kauemmaksi.

paiva2
Oltiin takaisin kotona joskus neljän jälkeen ja saatiin 20€ tyypiltä, jonka lompakko oltiin löydetty edellisenä yönä Nummelan Nesteeltä, kun piipahdettiin tankkaamassa. Se tyyppi tuli siis hakemaan lompakon ja oli ihan todella iloinen, että oltiin otettu se talteen ja laitettu hänelle viestiä asiasta. Meillä oli siis perjantaina vähän tylsää, joten päädyttiin lähtemään ajelemaan ja heti tuli actionia elämään tuon löytyneen lompakon myötä! 😀 Soitettiin yöllä monta kertaa numerotiedusteluun, etittiin Facebookit ja muut, jotta oltaisiin saatu tyyppi kiinni, mutta vasta lauantaina iltapäivästä hän oli huomannut lompakon kadonneen.

paiva3
Tässä vaiheessa kello olikin jo kuusi ja Matti lähti järvelle. Itse lakkasin tylsyyksissäni pride-kynnet ja yritin viestitellä tytöille, josko treffattaisiin vielä vaikkapa terdellä Helsingissä. No kaikki olivat jossain menossa, joten puhuin sitten äitin kanssa tunnin puhelimessa ja viestittelin Hannan kanssa Lontooseen. Lueskelin myös vähän tuota Lonely Planetin Western Europe-opusta, jonka löysin pari viikkoa sitten kirpparilta muutamalla eurolla. Onneksi on vielä viikko lähtöön, niin ehtisi tuota matkaakin yhä suunnittelemaan…

Keksittiin myös, että vuokrataankin asuntoauto porukalla Ruisrockiin ja aloin sitten järkkäämään sitä. Löysinkin useamman sopivan, mutta koska kello oli jo yhdeksän illalla, niin en viitsinyt enää alkaa soittelemaan. (Tänään sunnuntaina sitten varattiin meille asuntoauto ensi viikonlopuksi, jee!)

Matti tuli joskus kympin aikaan järveltä ja katottiin jalkapalloa. Oli jänskä peli. (Oon muuten ihan Hollannin kannalla ja tosi iloinen, että se meni äsken jatkoon!)

paiva4
Matti jäi vielä katsomaan toista peliä, kun me lähdettiin Jykän kanssa käppäilemään ulos. Aurinko laski juuri ja päästiin ihastelemaan kaunista iltaruskoa. Liityin vielä jalkapallokatsomoon hetkeksi, ennenkuin yhden pintaan mentiin unille.

Semmonen perus lauantai tällä kertaa minulla. Huomenna Kuopioon! 🙂

 

0

0 Comment

 1. Rouva Yrjänä says: Vastaa

  Tosi kiva asukokonaisuus! 🙂 Mistä tuo mustavalkoraidallinen mekko on? Nyt kaivattaisiin vinkkejä Kuopioon, mitä siellä (Matkuksen lisäksi tietenkin) pitää tehdä/syödä/nähdä? Koskaan ei olla siellä päin käyty ja nyt olis tarkoitus lähteä ensimmäisellä kesälomaviikolla asuntomessujen kautta Kuopiota ihmettelemään. 🙂

  0
 2. Jenni Kinnunen says: Vastaa

  Hei

  Tykkään todella paljon blogistasi. Minusta se on hauska ja viihdyttävä. Olen lukenut kaikki postaukset More To Lovesta lähtien 🙂 Tulee aina hyvä fiilis ja piristys päivään. Jatka samaan malliin. Oot paras 🙂

  Kesä terkuin Jenni

  0
 3. Sä oot kyllä aivan yhtä villi ku minäkin. Tuo lompakon löytyminenhän olisi varsinainen seikkailu 😀

  Pitäisikim tehdä tuollainen päivä kuvina päivä, oiskohan se tämä päivä…

  0
 4. Heippa! Tykkään itsekin jostain syystä näistä postauksista! Neljä alinta kuvaa eivät tosin näy…tulee file not found kun painan ?-kuvaa. :/

  0
 5. Ihanat vaatteet! Mä ostin Seppälästä sellaisen hihattoman vinoraita mekon, ulkomaan matkaa silmällä pitäen. Oon ihan hullaantunu vinoraitaan, kun Papulta (siis siltä lastenvaate merkiltä) tuli vinoraita mallisto. Itselläni ja tytöllä on nyt vaikka mitä raitavaatetta 🙂

  0
 6. Heipsan, näin itekin kilpparivajavaisena farmaseuttina on pakko kysyä, että eikö sulle ole koskaan mainittu että magnesiumin ja thyroxinin välillä on oltava useamman tunni väli.. katkelma terveyskirjastosta:

  Lääkkeen ottaminen

  Lääke otetaan tavallisesti kerta-annoksena tyhjään vatsaan ennen aamiaista, mieluiten veden kanssa. Rautalääkkeet, sekä alumiinia tai magnesiumia sisältävät lääkkeet, kuten mahahappoa neutraloivat antasidit ja sukralfaatti voivat haitata lääkkeen imeytymistä, minkä vuoksi niiden ja Thyroxinin ottamisella tulee pitää useiden tuntien väli.

  Semmottis 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM