Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KESÄLISTA

Koska rakastan listoja, tehtiin paikallislehden pääkirjoituksen innoittamana Matin kanssa viime viikolla meille kesälista. Siitä tuli niin pitkä, että Matti totesi, että listan perusteella tämä kesä kestää vähintäänkin marraskuuhun. No ei sillä, että pistäisin pahitteeksi moista, mutta minusta nämä listan jutut ehtii kyllä tekemään ihan hyvin ennen syyskuutakin…

DSC_0022

Lista sisältää niitä ei niin mukavia hommia, kuten ikkunanpesua ja auton siivoamista ja kaipaisipa tuo meidän täyteen ahdettu ulkovarastokin taas omanlaisensa järkkäilyn, mutta myös niitä kivoja juttuja, kuten reissuja mökeille, Hankoon (en ole IKINÄ käynyt, voitteko uskoo!) ja Tammisaareen, kesäteatteria (vuotuinen juttu) ja uimista niin alasti, Lohjalla (siellä on niin kiva ranta!) ja yhellä ”salaisella” lammella keskellä metsää. Tänään meikän henkilökohtaisesta kesälistasta raksitaan suoritetuksi niinikään yksi uimiseen liittyvä extrakohta, nimittäin UIMINEN VESIPUISTOSSA!

DSC_0021

Sain Pepiltä 30v synttärilahjaksi reissun Serenaan, sillä en oo koskaan käynyt siellä (Peppikin vaan joskus lapsena) ja koska meidän viime kesän Visbyn vesipuistoreissu oli varsin ikimuistoinen. Mennään siis tänään minilomalle, ensin Serenaan päiväksi, jonka jälkeen matkataan vielä viettämään iltaa ja yötä hotelliin. Kingsize bed ja Klaus K:n aamiainen, täältä tullaaan! Onneksi Serenassa on myös sisäaltaita ja liukumäkiä, ettei ihan jäädytä tuonne alle 15 asteen lämpöön. Jännittää itseasiassa kyllä ihan, että näinköhän sieltä Serenan syövereistä edes hengissä ulos selvitään, ne vesiliukumäkien vauhdit kun ovat välillä vähän isomman tyypin kohdalla melko hurjia… No yritämme parhaamme! 😀

Mukavaa kesäpäivää sinne! Mitäs TO DO-juttuja muuten teidän kesälistalta löytyy? 🙂

0

0 Comment

 1. Hanko is always a good idea! Tervetuloa 🙂

  0
  1. Sinne on ollut tarkotus tulla jo useampana kesänä, kun eihän meiltä ees Nummelasta oo niin älyttömän pitkä matka! No jos tänä kesänä vihdoin suunnitelma myös toteutuis 🙂

   0
 2. Pesis bongattu, pisteet! 🙂

  0
  1. En oo muistaakseni ikinä ollut kunnon pesispelissä! Täytyy korjata asia tänä kesänä! 🙂

   0
 3. Mä kävin tänä kesänä ekaa kertaa ikinä treffeillä! Kesällä ajattelin ainakin mennä kotikulmien kesäteatteriin ja festareille ja viettää mahdollisimman paljon aikaa kavereiden kanssa. Lisäksi oon suunnitellut, että otan Lorun kainaloon ja suuntaan mummolaan yökylään ekaa kertaa toooosi pitkään aikaan 🙂

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
  1. Ooooo! Ihanaa 🙂 Vitsi kun ois omat mummot vielä elossa, niin tekisin saman!

   0
 4. Lohjan ranta vois olla sillo ku mä oon Suomessa ;))))

  0
 5. Toi lista onkin hyvä idea! Hain heti paperia ja aloin rustaamaan meidän perheen listaa. Jotenkin on sekaisin ajatukset että mitä tehdään ja koska. Tämä selkiyttää ajatuksia kummasti. Meidän listaan kuuluu mm. käyntejä huvipuistoissa sekä junareissu lasten kanssa, kun ovat sitä jo kauan pyytäneet. 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM