Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

#juhlamokkamaisema (+kisa)

Instagram-seuraajani (@plusmimmi) ovat päässeet jo parin viikon ajan kurkistamaan muun sisällön ohella erityisesti päivittäisiin arkisiin kahvihetkiini, sillä olen päivittänyt aina sopivan hetken tullen kahvittelutilanteistani kuvia #juhlamokkamaisema -hashtagin alle. Tämä on osa Pauligin uuden Kahvirasian lanseerauskampanjaa, jossa minä ja muutama muu bloggaaja olemme Bellasta mukana.

juhlamokkamaisema2

Olen Instagramini perusteella nauttinut kahvia niin vauhdissa matkalla toimistolle tai tapaamisiin pahvisista take away kupeista, kiireettömällä aamiaisella työpaikan kattoterassilla samalla auringosta nauttien, kuin pikaisesti posliinikupeista sumppia hörppien palavereissakin. Kahvi kuuluu minulla selvästi osaksi työpäiviäni ja itse asiassa harvoin keitän kahvit itselleni kotona, mutta kun sen teen (usein viikonloppuisin), vaahdotan pitkän kaavan kautta kahviini myös maidon ja lorautanpa mukaan toisinaan myös tujauksen makusiirappia.

Juhlamokkamaisema 1

Tuon kuvan uuden vasta tässä kuussa kauppoihin ilmestyneen metsäaiheisen Pauligin Kahvirasian ulkoasun on tällä kertaa suunnitellut Janine Rewell ja ainakin minua tuo Sääksmäen maisemista ja kansallispuvusta inspiroitunut rasia puhuttelee tälläkin kertaa. Tätä rasiaahan on taas saatavilla rajoitettu erä, joten kannattaa olla nopea, mikäli mielii sen kokoelmiinsa saada. Rasia pitää kauniin ulkonäkönsä lisäksi sisällään 500g vaaleapaahtoista Juhla Mokka -kahvia ja puisen kahvimitan.

Olen useamman kerran vienyt Juhla Mokka -rasian tuliaiseksi ystävilleni ja tällä kertaa saan lahjoa myös teistä viittä Instagram-ystävääni samaisella lahjarasialla! Oman Instagram-feedini perusteella voin vannoa, että moni teistä juo kahvia ja vieläpä ikuistaa kupposensakin Instaan, joten nyt kannattaa seurata @pauligfi -Instatiliä ja tägätä kahvikuviin mukaan hashtagit #juhlamokkamaisema ja @plusmimmi . Viikon päästä sunnuntaina (22.6.) käyn nimittäin nuo #juhlamokkamaisema ja @plusmimmi -tägeillä varustetut Instagram-kuvat läpi ja valitsen kuvista viisi omaa suosikkiani, joille lähtee palkinnoksi mikäpä muukaan kuin Juhla Mokka -lahjarasiasetti! Joten nyt vaan tägäilemään omia kahvituokioita Instagramiin, olipa sitten kyseessä maanantaikahvit sateessa tai juhannuskahvittelut ystäväporukalla! Ja osallistuahan saa tällä kertaa ihan niin monta kertaa, kuin itse haluaa! 🙂

Ps. Jos et omista Instagramia, voit osallistua Kahvirasioiden arvontaan myös täällä, mutta valitettavasti minä en pääse valitsemaan muualta kuin Instagramista omia suosikkejani, vaan Pauligin raati hoitaa voittajien valinnan muualla.

0

0 Comment

 1. riitta vehkalahti says: Vastaa

  Kahvi on hyvää:-)

  0
 2. riitta vehkalahti says: Vastaa

  Nautin juhlamokkaa joka päivä kahveista kaikkein parasta.

  0
 3. Anneli Skrökki says: Vastaa

  Kahvit kotona luonnon helmassa.

  0
  1. Kiireetön kahvihetki omalla terassilla on kyllä parasta! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM