Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Epilaattorin onnellinen voittaja on…

Epilaattorivoittaja

Repeilin valehtelematta ääneen kun luin äsken teidän jättämiänne toinen toistaan huikeampia perusteluja epilaattorikisaan. Tekisi mieli palkita ihan jokainen teistä skabaan osallistuneista tyypeistä tuolla Braun Silk-épil SkinSpa epilaattorilla, sen verran raastavia perusteluja olitte jättäneet, mutta koska voin palkita vain yhden, valikoitui voittajaksi tällä kertaa nimimerkki Apinagorilla kommentillaan :

”Kehoani tutkittuani olen tulut tulokseen, että olen 100 % varmuudella sukua hobiteille. Kaikki tuntemani naiset sanovat itseään karvaisiksi, kunnes kohtaavat minut. Kerran kosmetologi huokasi kauhusta jalkani nähdessään ja siirsi seuraavaa vahausaikaa tunnilla saadakseen minut karvattomaksi.

Seuraavaksi viisi suurinta syytä, joiden varjolla Braunin epilaattori parantaisi sekä minun että läheisteni elämänlaatua:

1. Jos sheivaan, on piikinterävä sänki kasvanut takaisin iltaan mennessä. Olen käynyt vahauttamassa massiiviset karvoitukseni kerran kosmetologilla, mutta hänen järkytyttyään pusikkosääristäni, en ole uskaltanut mennä uudelleen. Eikä minulla ole varaakaan siihen.

2. Olen sänkisäärelläni onnistunut raapaisemaan mieheni kasvoihin haavoja. Epilaattorin omistaminen helpottaisi intiimielämääni, sillä minun ei tarvitsisi enää käyttää jalkapallosukkia sängyssä varjellakseni kumppaniani vammoilta.

3. Elän elämääni hyvin ekologisesti. Lajittelen kaiken, huollan takapihan kompostia. Muovijalanjälkeni on kuitenkin valtava, sillä yhteen sheivausoperaatioon kuluu keskimäärin kahdeksan kertakäyttöhöylää. Epilaattori pelastaisi minut tältä ongelmalta.

4. Kun kyllästyn sahaamaan sääriäni viidakkoveitsillä, annan karvojen kasvaa rauhassa. Jalkapallojoukkueessa minua luullaan mieheksi, eikä kukaan uskalla ryöstää minulta palloa. Tämä on hyvä minun joukkueeni kannalta, mutta epäreilu tilanne vastustajalle.

5. Oi jos ongelma olisivatkin vain sääret. Vatsan muurahaispolku on niin sankka, että se täytyy kammata, ja reisillekin saisi letitettyä cornrowkampauksen.

Ristin käteni ja rukoilen mahdollisuutta saada tuntea itseni tänä kesänä tytöksi! Kohtaisipa jalkojeni iho valon!”

Sain tästä kommentista kyllä päivän parhaat naurut (sori!) ja toivon totisesti että palkinto helpottaa taisteluasi karvoja vastaan! 🙂

Kiitos vielä kaikille, jotka osallistuitte, josko ensi kerralla siitten tärppäisi! 🙂

 

0

0 Comment

 1. LOL!

  0
 2. jabadabaduuuuu says: Vastaa

  Kuullostaa niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tutulta! Onneksi mulla on näköjään ”karvasisaruksia” 😀 Välillä sitä toivois, että olisin syntynyt mieheksi.

  0
  1. Hahaha! Apua 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM