Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Rakkaudesta kotibrunsseihin!

Minä rakastan kiireettömiä aamuja ja kotibrunsseja. Meidän brunssipöydästä löytyy usein munakokkelia, pekonia, croisantteja, erilaisia leikkeleitä, juustoja, hedelmiä, hilloja, erikoiskahveja, puuroa, muroja ja myslejä, jugurttia ja mitä milloinkin. Ei brunssitella todellakaan joka viikonloppu, ehkä korkeintaan kerran kuussa ja yleensä isommalla porukalla. Kahdelle hengelle brunssin vääntäminen on vähän turhan työlästä, silloin tyydytään yhtiin lautasellisiin ja vähän pienempään valikoimaan. Toisinaan kutsun meidän kotibrunssille saa ystävät ja seinänaapuritkin.

Pääsiäisenä meitä oli isompi porukka, yhteensä seitsemän henkeä meillä brunssilla ja alla olevat herkut tekivät todellakin kauppansa. Ekat kolme kuvaa mainitsemaltani ystävän järkkäämältä kiirastorstain brunssilta keskellä arkista aherrusta. Se vasta oli brunssihetki se!

Kotibrunssi DSC_0205 DSC_0215 DSC_0417 DSC_0418 DSC_0421 DSC_0426 DSC_0433 DSC_0435 DSC_0439 DSC_0454

Arvatenkin tänään on aamiainen jäänyt väliin ja nälkä onkin jo kova ja kasvaa entisestään näitä brunssikuvia fiilistellessä. Voin maistaa parhaillaan jo tuon lohen, itse tehdyn jugurtin ja parmankinkulla ja kasviksilla täytetyn croisantin täydellisyyden suussani, NAM!  No onneksi grilli on jo takapihalla tulilla, toteutetaan tänään Vappuna väliin jääneet grillaukset vähän astetta paremmalla grillauskelillä…

Mitäs teidän kotibrunssilla tarjotaan? 🙂

0

0 Comment

 1. Liian herkullisen näköistä! 😀 Vappuna sain vinkin että tarjoaa juotavaa jogurttia kuoharilasista brunssilla… aika kiva. Ja miksei vaikka tavallistakin? Muuten on aika samat kotibrunssiainekset täällä itseasiassa. Enkä oo tota lasijuttua vielä päässyt testaamaan, mutta pian… 🙂

  0
  1. Hei tuopas on hyvä idea! Ja näyttää varmasti kivaltakin. 🙂 Täytyypä laittaa muistiin!

   0
 2. Moikka Mimmi! Nyt on kuule ihan pakko kommentoida ja sanoa että herranjestas miten upea nainen sä oot! Lueskelin blogiasi tylsän sunnuntai-iltapäivän viihdykkeeksi ja tulin ihan mielettömän hyvälle tuulelle. Sun kirjotuksista paistaa läpi ihan mieletön elämänasenne, joka on hirmu ihailtavaa. On myös ihan mielettömän upeaa, miten upeasti sä kannat itsesi ja susta oikein huokuu itsevarmuus ja tietynlainen positiivisuus. En oikein tiedä, mitä tarkalleenottaen halusin sanoa, mutta oli ihan pakko avata suuni vain sen takia, että pääsen kertomaan, miten ihailen tuota sun asennetta ja miten tämä blogi saa mut aina tosi hyvälle tuulelle. Oot hurjan inspiroiva tyyppi, tuollaisia on harvassa! Ihanaa kevättä! 🙂

  0
  1. Vo ikiitos Tiia, kamalan kiva kommentti! <3 :´)

   0
 3. Ei liity postaukseen, mutta… Mua hieman harmittaa kun klikkaan sun blogiin ja näkyviin tulee pelkkä valkoinen ruutu. Ensin luulin, että sun blogi ei muuton takia toimi. Sitten yksi kerta tajusin skrollata alaspäin, kunnes näkyviin tulee banneri ja postaus. Ilmeisesti tuossa on jokin iso mainos jonka adblock estää, jolloin siinä on pelkkä iso tyhjä valkoinen tila. Aina blogiin tullessa kestää pari sekuntia miettiä, että mitäs hittoa kunnes muistan kelata alaspäin.

  0
  1. Oooh, niin joo! Tosiaan siellä on se ylämainos, jota et tietenkään nää! Hittolainen!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM