Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Pink hair don’t care!

Onpa muuten harvinaisen maanantain oloinen perjantai! Minullahan oli siis tänään ensimmäinen varsinainen työpäivä Bellassa ja työkamuni Elsan kanssa etsittiin meille mm. toimistoa. Käytiin katsomassakin yhtä ja voi olla, että ensi viikolla meillä on jo ihka oikea toimisto, jee!

Napattiin me asukuviakin tänään, mutta nämä eivät ole ne, vaan nämä ovat jo viime viikkoista antia, kun Pauliinan kanssa käytiin tänään ensi-iltaan tulevan Yves Saint Laurent-leffan ennakkonäytöksessä. Itse leffa oli oikein passeli elämänkerrallinen kuvaus YSL:n elämästä ja varsinkin kun vieressä istui muodinhistoriaan korviaan myöten perehtynyt tyyppi (siis Piukku) jatkuvine kommentteineen, sain leffasta jopa vieläpä enemmänkin irti. En kuitenkaan veisi elokuvaan ehkä sitä vähiten muodista kiinnostunutta ystävää, sillä yhtään asialle enemmän vihkiytynyt katselija nauttii varmasti leffasta enemmän. Parasta antia omasta mielestäni olivat ehdottomasti muotinäytökset, joissa nähtiin ihan aitoja YSL:n pukuja.

Minun asu oli taas tätä samaa tuttua ja turvallista meininkiä, maxihelmoja höystettynä nahkalla ja lenkkareilla. Pääsivätpä pinkit latvani ainakin oikeuksiinsa muuten vähän värittömän asun kaverina. Lisäksi olen nyt taas aktivoitunut luomivärien sutijana ja tuona päivänä luomillekin päätyi harmaata väriä. Niin ja osallistuinpa myös vaatevallankumoukseen pitämällä jakkua (joka ei kyllä kuvista näy) koko päivän nurinpäin.

Mekko – Dress ASOS (UK24) // Takki – Jacket JUNAROSE (L) // Kengät – Sneakers Nike Air Max (US9,5) // Laukku – Bag Urban Outfitters
plussisezress2Plussizedressplusmimmi

Kommentoikaapas tällä kertaa hiuksia, iskeekö tämä pinkkivillitys ollenkaan? Tällä hetkellähän nuo latvat ovat jo vaalentuneet huomattavasti ja ajattelin pitääkin latvat hennomman vaaleanpunaisena.

Takki ja laukku blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Jee sivut toimii nyt puhelimella! 😀

  ja hiukset, ne on ihanat! Sopii hyvin sulle 🙂 ja ite ajattelin samaa projektia kesäksi 😉

  0
  1. Mahtavaa! Vielä säädellään vähän, mutta eiköhän ne taas tästä ala vähitellen olemaan kunnossa.

   Kiitos! Pinkki piristää kyllä kivasti 🙂

   0
 2. Yleensä en pidä tälläsistä räikeämmistä hiusväreistä kenelläkään, mutta tää sopii sulle mielettömän hyvin! 🙂 ihana.

  0
  1. Kiitos Viola! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM