Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Smock Dress in Denim

Lontoo, olet yhtä ihana, kuin aina ennenkin! Matka meni hyvin ja eilinen juoksenneltiinkin sitten ympäriinsä niin, että kotiuduttiin vasta iltaysin jälkeen. Täällä on jo ihan kesä! Eilisen päivän ohjelmassa oli osallistumista paikalliseen plussabloggaajien pienimuotoiseen tapahtumaan ja toki shoppailua. Kaikki ostokset olivat tällä kertaa tarkkaan harkittuja ja erityisen onnistuneita. Löysinpä pari kevään ostoslistalla ollutta asiaakin onneksi täältä. Enkä kastunut koko päivän aikana kuin kerran matkalla Starbucksista New Lookkiin… Hyvä päivä siis!

Koska oma matkapuvustoni (tuli muuten tästä mieleen, että eräs pukeutumisneuvojakoulun matkapuvustoetätehtävä odottelee palauttamistaan edelleen, hups, täytyypä tehdä se siis pois ensitilassa) on oli varsin rajallinen lainasin Hannalta tuon Asosin ihanan smock-mallisen denimmekon. Tuon mallisia mekkoja mulla ei kovin montaa vielä löydykään, olisikohan kaapissa tilaa (EI OLE) tälle yhdelle?

Mekko – Dress ASOS Curve (UK24) // Takki – Jacket TOP SHOP (42) // Leggings Piruetti (L) // Sneakers Nike Air Max 90 (US9,5) // Laukku – Bag Urban Outfitters // Korvikset – Earrings Thailand
DSC_0084 DSC_0085 DSC_0097 DSC_0109

Tänään täällä Lontoossa vietetään rentoilupäivää (vettä on jo tullut ja lisää luvassa) ja huomenna taas kierrellään ympäriinsä, huh. Sinnekin on kuulemma luvattu täksi päiväksi rankkasateita. Kuullaanpa siis taas! 🙂

0

0 Comment

 1. OI Lontoon! Oisin niin kateellinen, jos en tietäisi että oon itse menossa sinne reilun 2 viikon kuluttua.
  // Anni, Blurry Runner

  0
  1. Voi vitsi, sitten täällä on varmasti jo ihan täys kesä!! 🙂 Pääset Starbucksiin ja Primarkkiin! 🙂

   0
 2. Olen seurannut innolla blogiasi jo jonkin aikaa, ja nyt sattumalta olen torstaina itse lähdössä Lontooseen! Käyn joka kevät Lontoossa, mutta blogisi myötä olen jo löytänyt itselleni uutena plussakauppana NewLookin (joo, nettikaupastakin on jo tilattu), mutta olisi kiva jos ehtisit postaamaan vinkkejä muistakin kaupoista. Ihanaa reissua!

  0
  1. Mun piti tehdä semmonen postaus jo viimeksi, mutta se vähän jäi… Yritän kerätä vinkkipostauksen mahdollisimman pian! 🙂 Aivan huippua reissua!!

   0
 3. Mä olen niin kateellinen kun sä olet niin KAUNIS. Ja tiedän että tuollainen kauneus kumpuaa juurikin siitä että on hyvä olla itsensä kanssa. Luulen, että olen juuri siitä kateellinen.

  Olen itse 40-44 kokoinen +160cm pituinen paksu hobitti (jokseenkin silti tyytyväinen, sillä minulla ylimääräinen paino menee joka paikkaan kropassa, eikä kerry vain yhteen paikkaan) ja ollut ainakin puolet +20 vuotisesta elämästäni pyöreämpi. Kiusattu on ala-asteen loppuajoista (kun murrosikä alkoi tehdä tuloaan ja nykyinen vartalonmallini kehittyä…) aina amikseen saakka, suurimmassa osassa kiusaamisia aiheena, tättärää, painoni. Sain kuulla vielä muutama vuosi sitten erään työpaikkani vuoropäälliköltä kun etsittiin minulle sopivia työhousuja (mainittakoon että minulla on synnyttäjän lantio, josta mahtuisi vaikka kolmoset kerralla. Ja ei, se ei siitä montaa senttiä kaventuisi vaikka kuinka laihtuisin..) ja valittelin lantiotani kun housujen etsiminen on siksi aina hankalaa kun olen niin lyhyt kuitenkin, ”yeah, and I think your thighs are quite big too. Have you been big all your life?” (ko. henkilö puhui yleensä englantia)…. Entinen poikaystävänikin kommentoi painoani useasti. Onneksi nykyinen sentään ilmeisesti rakastaa vartaloani ja hyväksyy sen virheineen, vaikka minun onkin edelleen kolmenkin vuoden jälkeen hankala sitä useimmiten uskoa.

  Minäkin olen ollut kerran hoikempi, noin 15kg kevyempi kuin nyt. Enkä todellakaan ollut onnellinen. Olen aina ollut kriittinen itseäni kohtaan ja olin sitä entistäkin enemmän ”pienempänä”. Satutti myös se, kuinka ihmiset ihailivat laihtumistani, tuntui kuin he kritisoisivat ”entistä minääni”. Eivätpä valtaosa tienneet kutistumiseni johtuneen masennuksesta ja ruokahalun katoamisesta ja myöhemmin yksinkertaisesti jatkuneesta syömättömyydestä. Edelleen ruokailu tuottaa toisinaan hankaluuksia ja huonoa omaatuntoa. Olenkin luvannut itselleni että en tietoisesti rupea laihdutusurakkaan ennenkuin normaali syöminen onnistuu ilman huonoa omaatuntoa.

  Sinun tapaasi minäkin olen urheilullinen. En omista edes ajokorttia joten kaikki liikkumiseni käy kävellen taikka pyörällä. Talvella luonnollisestikin toisinaan bussilla. Olen koko työhistoriani ollut ruumiillisessa seisomatyössä. En juo usein alkoholia enkä polta tupakkaa. Juon vähän mehuja ja limuja, suosin moniviljatuotteita taikka ruisleipää. Lihankulutkseni on minimissä ja syön suurimaksi osaksi kalaa ja kanaa. Herkuttelen, mutta kerran, kaksi/viikossa enkä todellakaan mitään kahta suklaalevyä illassa sipsipussin kera ja kolalla alas huuhtoen.

  Olen kuitenkin huomannut että ylipäätään iän myötä suhtautumiseni itseeni on alkanut olla suopeampi enkä jaksa yksinkertaisesti piiskata itseäni enää siitä minkälainen olen jo niin pitkään ollut, saavuttaen siltikin kaiken haluamani. Tutkinto, työ, avopuoliso ja yhteinen koti.

  Enpä tiedä mikä tämän avautumisen pointti oli. Olet esimerkillinen, toivoisin voivani olla kuin sinä!

  On vain surettanut lukea entistäkin enemmän näitä sinunkin mainitsemia superlaihdutustarinoita kuinka elämä onkin laihana niin hitokseen parempaa! (Olen ollut ikäni fyysisesti terve lukuunottamatta rakenteellisista virheistä johtuvia lihassärkyjä ja yliliikkuvista nivelistä johtuvista vinksahteluista painostani huolimatta, eikä viime terveystarkastuksessakaan verikokeissa ollut huomautettavaa. Voi kamala miten sairaita me ollaankaan!)

  0
  1. Ehkäpä vaikeinta onkin olla laihduttamatta yleisen paineen vuoksi, vaikka itse olisikin tyytyväinen itseensä. Mimmi kuulostaa ja näyttää siltä, että on sinut (kauniin) itsensä kanssa ja on siksi(kin) niin säteilevä.Itsetunto ei todellakaan ole painosta kiinni, mutta huomattavan ylipainon pudottaminen näyttää tekevän onnelliseksi useimmat laihduttajat. Mutta jos itse on terve, eikä koe tarvetta laihduttaa, se on jokaisen oma asia. Ja kuten Älä laihduta- päiväpostauksen kommenteissa todettiin, on ihmisiä, jotka kokevat olevansa hoikkana kauniimpia, koska eivät omista kauniita kasvoja. Mutta todellakin, painoasiat ja muut ulkonäköseikat ovat ovat jokaisen oma asia, ihmisten erilaisuus on kuitenkin mieletön rikkaus.

   0
 4. Näyttää ihanan keväiseltä! Olen lähdössä muutaman viikon päästä Lontooseen, olisiko antaa mitään hyviä matkavinkkejä? Minne kannattaa suunnata vaateostoksille?

  0
 5. Hyvältä näytät brittejen sateista huolimatta 😉

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM