Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – London Daisy

Yksi Lontoossa metsästyksen alla olleista asioista oli daisy-kuosinen mekko, mutta sopivaa en kuitenkaan reissulta omassa koossani sitten löytänytkään. Päivänkakkarakuosia päätyi kuitenkin ostoskoriini repun, hiusdonitsin(!!) ja tunikan muodossa, joista reppu ja tunika ovat päässeet jo käyttöönkin. Että mitenniin vähän daisypäissään on tullut taas oltua? 😀

Sain ylipuhuttua Hannan myös luopumaan tuosta tekonahkahihaisesta farkkutakista (ja muutamasta muustakin vaatteesta), joten vedin ”uuden” farkkurotsin päälle ja repun selkään, kun lähdettiin tarpomaan keskiviikkona Lontoon katuja mm. parin pressipäivävierailun merkeissä. Muuten mentiinkin sitten perusmustalla linjalla. Mukana oli muutenkin yhtä bomberia lukuunottamatta pelkkää mustaa ja Hanna totesikin matkalaukkuni sisällön nähdessäni että ”onpa värikästä!” 😀

Korvikset – Earrings Thailand // Takki – Jacket 2nd hand (F21+ 1XL) // Mekko – Dress ASOS (UK20) // Leggings Piruetti (L) // Reppu – Backbag Primark // Slip ons VANS (US 9)
PlusMimmi Lontoo DSC_0041 DSC_0047 DSC_0099 DSC_0107

Noita päivänkakkara-asioita Lontoossa näkyi ihan jokapaikassa. Joko siellä puolen ruutua on lämmetty daisylle? 🙂

Leggarit ja kengät blogin kautta saatu.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM