Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OFF TO LONDON!

Sanonpa vaan, että aikamoista hässäkkää taas nämä pari viimeisintä päivää. Eilen mm. juhlittiin Bella-blogien 2v synttäreitä, jotka nekin Elsan kanssa kaiken muun ohessa vielä järkättiin. Eilen aamulla oltiin siis vääntämässä toimistolla jo kympiltä aamulla salaatteja ihan muina henkilöinä. 😀 Oli oikein onnistuneet pippalot, itse juhlista lisää omassa postauksessaan, kunhan saan sieltä jotain otoksia haltuuni.

Nythän siis istun täällä lentokentällä ja odottelen pääsyä koneeseen. Mainitsinkin jossain sivulauseessa Lontoon reissustani, joka siis starttaa nyt. Suuntana on muutaman päivän ajaksi Lontoo ja Hanna. Tämä irtiotto tulee kyllä kovin tarpeeseen, sillä viime aikoina olen käynyt aivan ylikierroksilla kaikesta uudesta (ja kivasta). Saattaa olla, että meikäläinen myös hieman shoppailee, nyt matkassa olen viime kerroista oppineena melko tyhjällä matkalaukulla. Lontooseen on luvattu koko ajaksi ihan tosi huonoa säätä, joten saattaa olla, että tällä kertaa jää asukuvat kokonaan ottamatta, eipä sillä, ei mulla oikein mitään erikoista vaatetusta mukana olekaan, mutta onneksi Hannan vaatevarasto on ehtymätön ja I-HA-NA!

Tarkoituksena on naputella siis postauksia normaalisti reissustakin, mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä oikein keksitään, joten en lupaa mitään. Toivottavasti siis sataa ja paljon, niin tulee hengailtua myös koneella tekemässä välillä myös töitä. 😉 Alla olevat kuvat ovat muuten marraskuiselta visiitiltäni Hannalle, uskon että tästä reissusta tulee vähintäänkin yhtä kiva!

Palaan kotiin torstaina ja itse asiassa suoraan sinne Finnwearin plustapahtumaan, joten nähdään siellä! Jos et siis ole vielä ilmoittautunut niin tee se tämän päivän aikana, ilmoitan osallistujat heti huomenna aamusta eteenpäin. 🙂

Mitenkäs siellä on äitienpäivä sujunut? Minä sain superkivan yllätyksen LivBoxilta ja tittelin mopsimamma, kuva yllätyslahjasta voi tsekata minun Instagramissa! 😀 Hauskaa! Niin ja onnittelut vielä maailman parhaalle omalle äipälleni Savoon! ♡ ♡ ♡
DSC_0137 DSC_0150 DSC_0165 DSC_0445 DSC_0450

0

0 Comment

 1. Laura Hietala says: Vastaa

  Lontoosta puheenollen! Löytyykö sulta mitään suht halpoja hotelliehdotuksia? 🙂 Olen menossa sinne kesäkuun alussa ja hotelli on vielä hakusessa. Hieman alkaa paniikki jo iskeä. Ja niin tietenkin, hyvää reissua!

  Terkuin, Laura.

  0
  1. Moi, en ole hetkeen ollut täällä hotellissa, joten en valitettavasti osaa auttaa. Kai olet tsekkaillut esim hotels.comin tarjontaa ahkerasti? 🙂

   Vitsi tää Lontoo on vaan aina yhtä ihana! 🙂

   0
   1. Laura Hietala says: Vastaa

    Juu saatiin varattua yks hyvä apartment King’s Crossista!! Hyvät yhteydet viel 😉
    Kiitti vastauksesta joka tapauksessa!
    Odotan reissuu innolla!!

    0
 2. Mukavaa reissua, Lontoossa jo mukavan keväistä 🙂

  0
  1. Kiitos. Todellakin! Jopa kesäistä! 🙂

   0
 3. Nimetön says: Vastaa

  Jos sulle laittaa sähköpostia tuohon osoitteeseen niin vastaatko yleensä? (:

  0
  1. Vastaan kyllä! 🙂 Ja saa laittaa viestiä!

   0
 4. Oi!!!! Minäkin, huomenna 😀 Lento lähtee klo 8.10. JEEEEEEE

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM