Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Object Grand Opening Party!

20140507-082554.jpg
Hei kamut! Sain eilen kyselyn, josko ehtisin kiireiltäni pariksi tunniksi tulemaan JUNAROSEn osastolle Suomen ensimmäisen Objectin myymälän avajaisiin huomenna torstaina klo 18.00 alkaen ja minähän lupauduin tulemaan!

Eli huomenna torstaina 8.5. klo 18-20 olen JUNAROSE-osastolla makutuomarina uudessa Object-myymälässä (Aleksanterinkatu 15) ja tuon ajan kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat -20% alennuksessa.

Tuolla JUNAROSE-valikoimaa on jopa paremmin, kuin Kampin Vero Modassa, joten kannattaa tulla pistäytymään! Myös tuo kuvan nahkatakkini on juurikin tuolta samaisesta myymälästä, joten tarjolla on myös niitä vähän erikoisempia juttuja. Niin ja kyllähän tuo -20% on aika kiva ale…

0

0 Comment

 1. Hei,

  Pienenä tarkennuksena, että uusi Object-liike sijaitsee Aleksanterinkadulla, ei Mannerheimintiellä. Kivaa iltaa! 🙂

  0
  1. Hei kiitos tästä! Oon taas kirjotellu omiani. 😀 Nyt on korjattu!

   0
 2. […] Kannattaa mennä yläkerrassa myös pidemmälle, josta löytyy asusteita sekä Junarosen osasto. Illassa mukana oli myös ihana Mimmi. […]

  0
 3. Moikka! Tiedätkö, onko tuota Junarosea vielä muualla Suomessa myytävänä ihan kivijalkakaupoissa? Tai onko tulossa? Näyttää noitten verkkokauppojen valikoimatkin aika suppeilta.

  0
  1. Moi, sitä saa ainakin muutamista Vero Modan myymälöistä + jopa Lorellasta, Tuurin Kyläkaupasta, Stockalta, MODA:sta jne. Katoitko siis sen Junarosen oman nettikaupan, siellä on aika hyvä valikoima? http://www.junarose.com ?

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM