Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NYT : Viimeistä viedään!

Vietän täällä parhaillaan viimeistä iltaa parinkympin puolella. Olen kokkaillut avocadopastaa, käynyt Jykän kanssa lenkillä, puhunut pitkän Skype-puhelun ”terapeutilleni” Lontooseen ja saunonut (Jykän kanssa sitäkin ja useampaan kertaan, tuolla se nytkin pyytää päästä vielä saunaan).

Nyt on kasvoilla Sephoran hunaja-naamio ja tämän lisäksi meinaan kuoria vartalon ja hoitaa jalat (jos jaksan). Sitten olen valmiina uudelle vuosikymmenelle!

Sen oon päättänyt, että huomenna en stressaa iästäni, huomenna nimittäin alkaa kesä! 😉

20140531-222319-80599314.jpg
20140531-222319-80599651.jpg20140531-222319-80599813.jpg

0

0 Comment

 1. Apua, toi kasvonaamio on ihan paras! 😀 onnea synttäreiden johdosta! Mä täytän joulukuussa 30 ja odotan sitä innolla, mennään Kööpenhaminaan Tivolin joulumarkkinoille minä, avomies, mun veli ja sen naisystävä. Asun Briteissä (jos haluat ikinä tulla tutustumaan Pohjois-Englantiin, lähden mielelläni oppaaksi) ja näen veljeä harvoin muutenkin, niin en malttaisi millään odottaa. Älä turhaan kriiseile sen numeron kanssa, kaks tai kolmekymppinen, ei sen ole väliä. Jos on itsensä kanssa sinut, ei oo mitään väliä minkä ikäinen on. Elämä on lyhyt ja siitä pitää ottaa kaikki irti.

  0
 2. Niin kumpihan se tässä on se terapeutti oikeesti.. ;).

  PALJON ONNEA MURU <3

  0
 3. Tervetuloa vaan kolmenkympin paremmalle puolelle. Ei se oikeastaan niin kamalaa ole 😉 Mutta hei, Ihana Jykä! Me ollaan haaveiltu mopsista jo pitkän aikaa, mutta ei ole onnistuttu saamaan pentua. Kysyntää on varmaan enemmän kuin tarjontaa, eikä me olla sitten oltu ikinä oikeaan aikaan liikkeellä. Meillä mopsille jo nimikin. sIitä tulee Paavo. Nimimerkki Mopsikuumeinen.

  0
 4. Ei huolta, kolmenkympin paremmalla 😉 puolella on ihan mukavaa. Itselle siirtymä aiheutti elämän muutoksen, uuden työn, muuton ulkomaille… ehkä hieman paniikkia siitä että ehtii nähdä, tehdä ja kokea niin paljon kuin mahdollista. Enkä edelleenkään tiedä mitä on olla aikuinen 😀

  0
 5. Clementine says: Vastaa

  Hyvää synttäripäivää Mimmi! Ja kiitos ihanasta blogista jota jaksaa seurata päivästä toiseen =)

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM