Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mukavat alusvaatteet

Kuvittelin joskus, että mukava ja alusvaatteet eivät sovi samaan lauseeseen (ellei kyseiseen yhtälöön lisätä sanaa mummo) ja päivässä parasta oli se, kun tuli kotiin ja sai avata ahdistavat rintsikat. Sittemmin olen löytänyt onneksi myös niitä mukavia alusvaatteita, mutta yhdet (joissa olen asunut viimeiset kuukaudet) ovat kiilanneet kyllä reilusti ohi muiden. Kyseessä ovat Finnwear+:n kaarituettomat Claire Plus-rintsikat ja niihin mätsäävät alushousut, jotka sain joku aika sitten Finnwearilta kokeiluun. Suhtauduin ensin vähän skeptisesti liivien kaarituettomuuteen, mutta turhaan, nämä nimittäin ovat aivan loistavat päällä!

Minulla on näitä käytössä kaksi mustaa settiä ja molemmat rintsikat ovat kokoa D90, joka on minulle aivan nappi koko. Alushousuja omistan myös kahdet kappaleet ja niistä löytyy sekä koko 44-46 ja 48-50. Molemmat ovat minulle sopivia, sillä tuo matsku on ihan supervenyvää ja lisäksi alkkarit nousevat tarpeeksi ylös, eivätkä rullaudu ärsyttävästi kesken päivää pois paikoiltaan (ne tietää, jotka tietää). Aivan loistava kokonaisuus siis ja sillä haluan tästä teillekin vinkata. Täytynee itse hankkia tämä sama setti käyttöön myös pinkissä värissä, niin ja ehkä muutama pari lisää noita mukavuus alkkareita…

Finnwearclaireplusclaireplusalushousut mukavatalusvaatteet

Olettekos testailleet noita Finnwear+:n alusvaatteita, tämä oli nimittäin oma henkilökohtainen ensikosketukseni merkin alusvaatteisiin ja yllätyin kyllä todella positiivisesti. Finnwear+:lta olen löytänyt tässä vuosien aikana useammankin lempivaatteen (mm. mustan mekon x 2) ja mikäli sinua kiinnostaa tulla ystävän kanssa tai kaveriporukalla tutustumaan Finnwear+:n valikoimaan Tammiston myymälään, niin suosittelen varaamaan 15.5. illan jo kalenteriin. Laitan lisäinfoa ja ilmoittautumisohjeet tästä vielä alkuviikosta, mutta paikalla olen siis myös minä opastamassa vaikka sitten näiden alusvaatteiden kanssa. 🙂

Setti blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Pakko kommentoida ensimmäistä kertaa: Tää sun blogi on aivan huippu! Kirjoitat kivalla ja lämpimällä tyylillä, jatka samalla tavalla!

  0
  1. Voi kuinka kiva kommentti! Kiitos tästä 🙂

   0
 2. Itse olen käyttänyt Move ja Basic + Lace (basic pitsillä) sarjan rintsikoita. Molemmat ovat rittäneet tukemaan 95 E tisut paikallaan ja mikä parasta hankaamatta ja hiertämättä, sekä kukkaroa rikkomatta 😉

  0
  1. Hei hyvä tietää! Tuo hinta on kyllä näissä vielä positiivinen lisä 🙂

   0
 3. Onko näissä pieni toppaus?

  0
  1. On 🙂 Ei saa irrotettua.

   0
   1. no sitte lähtee tilaukseen 🙂

    0
 4. Superhyödyllinen ja ajankohtainen postaus mulle! Tiedän todellakin tuon rullausefektin, argh! Tiedätkö, saako noita kyseisen malliston tuotteita ihan kaupoistakin vai tilaamalla vain?

  0
  1. Uskoisin, että sais ihan kaupoistakin (vois hyvin olla tyyliin marketeissakin) jotka myy Finnwearia! 🙂

   0
   1. Minä olen ostanut omani tähän asti Cittareista ja Prismoista, eli saa kaupoistakin 🙂

    0
 5. Wou, en tiennytkään, että Finnwearilta löytyy nykyään rintsikoita kolminumeroisessa ympärysmitassa, pakko laittaa testaukseen joku malli!

  0
  1. Joo, näin on. Toivottavasti löytyy nyt hyvät rintsikat sulle! 🙂

   0
 6. Superhankalaa says: Vastaa

  Nää olis varmaan hyvät päällä, mutta miksi Plus-mallisto loppuu E kokoon. Itse olen 90 G ja kaupoista löytyy vaan E-kuppiin asti tai vaihtoehtoisesti voi ostaa 70 € liivit 🙁

  0
  1. Ilouutisia! Syksyksi tulossa kokoja F115 saakka! 🙂

   0
 7. PlusMari says: Vastaa

  Kiitos kivasta blogista! Hankin Junarosen leopardikuvioisen takin sun innoittamana! Ja nyt nää alusvaatteet. Musta rintsikoissa tosi reilut koot, jouduin palauttaan ja ottaan kokoa pienemmän sekä ympärysmitasta että kupista. Uudet tuli eilen, aivan ihanat päällä! Uimapukupostaus kanssa rohkaisi miettimään vaihtoehtoja.

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM