Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Maxi skirt & Crop top

Voi kertoo, että eilen illalla otti kyllä päähän. Mutta ei lätkästä enää täällä sen enempää, vaan isketään asukuvia tulille heti näin maanantaiaamua parantamaan. Tämä asu on Hannan ikuistama viimeiseltä illaltani Lontoosta, kun mentiin pubiin siiderille. Olin tosiaan hankkinut tuon hameen aikaisemmin Primarkista ja halusin sen tietysti heti päälle. Joku teistä jo silläkin puolella ruutua oli siihen ihastunut ja niin olen kyllä minäkin!

Paita – Crop Top Hannalta // Hame – Skirt Primark (UK20) // Lompakko – Wallet MBMJ // Korvikset – Earrings & Earcuffs Urban Outfitters x Maria Francesca Pepe // Sormukset – Midi rings Urban Outfitters x Maria Francesca Pepe // Aurinkolasit – Sunglasses D&G // Kengät – Slip On’s VANS
DSC_0163 DSC_0166 DSC_0179 DSC_0191 DSC_0195

Ei ehkä se pötkövartaloani imartelevin asu, mutta niin vaan tykkään tästä silti! 🙂

Korut, kengät ja arskat blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. IHANA hame ja koko asu ylipäätään!

  0
 2. Hei Mimmi! Tätä on siulta varmaan tiedusteltu enemmän kuin tarpeeksi, mutta onko mitään verkkokauppaa, joka myisi juurikin Primarkin tuotteita myös Suomeen? Kun Primarkilla ei taida olla omaa verkkokauppaa? Vai ovatko liikkeet vain noissa maissa mitä heidän kotisivuillaan näkyy? 🙂

  0
 3. Värikästä Mimmin päivää!! ♥

  0
 4. Tuo Primark on kummitellut mua monessa paikassa. Pitänee Lontoossa ollessani käydä siellä 🙂
  IHANA Maxihame <3

  0
 5. Aivan ihana hame <3

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM