Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Linssit uusiksi Lenswaylla

Minä en oikeastaan ”tarvitse” silmälaseja huonon näön vuoksi, mutta optikko on silti suositellut laseja käytettäväksi aina koneella istuessa, eli käytännössä päivittäin. Olen saanut parisen vuotta sitten ensimmäiset silmälasini, joissa vahvuutta oli +0,75 ja kävin hiljattain myös tarkastuttamassa näköni uudelleen, eikä se onneksi ollut näissä parissa vuodessa muuttunut tuosta huonompaan suuntaan. Silmän oma lihas työskentelee koko ajan tehokkaasti ja korjaa itse noin pienen virheen, joten en halua laiskistuttaa silmääni pitämällä laseja muuten kuin juuri lukiessa tai dataillessa. Usein kyllä huomaan edelleen istuvani koneella ilman laseja ja illalla silmät tuntuvat väsyneiltä, kai nyt kun ovat koko päivän joutuneet työskentelemään näyttöä tuijotellen…

Lensway HelsinkiNyt olen mukana Lenswayn ja Bella-blogien kampanjassa, jossa sain valita itselleni tällä viikolla Helsinkiin ensimmäisen liikkeen avanneen Lenswayn valikoimista kahdet silmälasit ja yhdet aurinkolasit. Lensway on varmasti monelle tuttu hyvän valikoiman omaavasta nettikaupastaan, mutta nyt Suomen ensimmäinen myymälä löytyy tosiaan myös Helsingistä (Keskuskatu 7), joten pokia pääsee sovittelemaan nettisivujen näppärän naamasovelluksen lisäksi ihan paikan päälle. Pistäydyimme perjantaina Emmin kanssa myymälässä ”pikaisella” sovittelukierroksella ja valikoima oli kyllä erittäin positiivinen yllätys ja valinnan vaikeus tämän myötä taattu. Päästiin kuitenkin onneksi pienellä painostuksella vihdoin päätökseen ja omat kehysvalintani näättekin postauksen lopusta.

Tulin siihen tulokseen tovin asiaa myyjän kanssa pähkäillessäni, että haluan tällä kertaa nuo lasini kokonaan ilman vahvuuksia, sillä haluan pitää niitä muuallakin kuin koneella istuskellessani. Ei nimittäin puhettakaan, että voisin käyttää vahvuuksilla olevia laseja esim. kävellessä, sen verran ”sekaisin” menen niistä, vaikka vahvuutta ei tuon enempää olekaan. Olen kuullut, että muillakin on toisinaan tätä samaa ongelmaa ja mm. syöminen lasit päässä on hankalaa. Ehkä tämä on myös tottumiskysymys, mutta kun minä en haluaisi sitä silmän pikkuruista lihasta turhaan laiskistuttaa ja joutua vielä kolmekymppisenä silmälasikoukkuun. Toisinsanoen tulevaisuudessa, mikäli näköni huononee, pystyn käyttämään laseja kuitenkin piilareiden kanssa, tai teettämään niihin sitten oikean vahvuiset linssit. Mietin pitäisikö sittenkin ottaa lasit vahvuuksilla itse asiassa vielä tänäänkin, mutta taidan silti pitäytyä imagolaseissa ilman vahvuuksia, vai onko tämä päätös teidän mielestä ihan huono?

DSC_0006Lenswayn myymälä on tosi kivan näköinen ja raikas. Yleensä melko kliinisestä, jopa sairaalamaisesta optikkoympäristöstä oli pienillä jutuilla saatu tosi toimiva ja trendikäs. Laseista oli luotu kivoja kokoelmia mm. lehtien ja asusteiden ympärille ja jokaiset pokat, vaikka vitriinistä löytyivätkin, ovat myyjän avustuksella soviteltavissa.

Valikoimasta löytyy silmä- ja aurinkolaseja mm. Ray-Banilta, DKNY:lta ja Marc Jacobsilta muutaman merkin mainitakseni ja malleja ja kokoja niitäkin on toki jokaisen kasvoille. Iloinen yllätys oli myös se, että tarjolla oli jopa todella persoonallisia kehyksiä. Niitä sovitellessamme koettiin Emmin kanssa tosin useampikin Ymmi Hinaaja-hetki! 😀

DSC_0008 DSC_0009 DSC_0011 DSC_0012DSC_0018DSC_0019Ray-Ban merkin aurinkolaseja on myymälässä tarjolla mukava valikoima.

DSC_0020DSC_0021Ray-Banin laajaa silmälasivalikoimaa

DSC_0025Lempparimerkkiäni Marc Jacobsia

DSC_0028Minulla päässä Marc by Marc Jacobsin aika villit silmälasit. Tarjolla Lenswaylla on myös vieläkin räväkämpiä MBMJ:n huuliprintillisiä pokia!

DSC_0031Ihanat Ray-Banin pilotit!

DSC_0033DSC_0049 DSC_0052 DSC_0057 DSC_0058 IMG_8553Emmi vielä miettii kolmen ehdokkaan välillä ja minä olen jo aurinkolasivalintani taustalla tehnyt.

IMG_8556
Minulle tilaukseen lähtivät tällä kertaa siis nämä : Versacen puoli päätä piilottavat överit aurinkolasit (I-HA-NAT), Lenswayn ”oman merkin” B.Langin pilottilasit hopeisina ja Ray-Banin mustat unisex-pokat.

Mitäpä pidätte näistä? Ainakin Instagramin puolella nuo Versacen aurinkolasit keräsivät kovasti kehuja.

Menkäähän tekin sovittelemaan ja tsekkaamaan avajaistarjoukset, joko Lenswayn nettiin (kerrassaan huikea tuo omiin kasvoihin sovittelu) tai ihan myymälään (Keskuskatu 7, Helsinki), mikäli silmälaseille tai arskoille on vielä tarvetta. Huomenna ne helteet nimittäin viimestään tulevat ja aurinkolasit on kaivettava jemmoista esille! B)

1+

0 Comment

 1. Moi Mimmi!
  Olet ihana! Ja blogisi tietty myös! Satutko muistamaan minkä merkkiset ovat nuo silmälasit tuossa toisessa kuvassa ja käsihässäkässä?

  0
  1. Kiitos 🙂 Taitaapi olla nämä Karl Lagerfeldit : https://www.lensway.fi/KL741-frame-2530

   0
 2. Uusille laseille olisi kyllä tarvetta, täytyypä tutkia Lenswayn tarjontaa tarkemmin! 🙂

  0
  1. Siellä oli kyllä tosi hyvät valikoimat ja vielä ainakin tämän kuun loppuun kivoja avajaistarjouksia 🙂

   0
 3. Oi ihanat nuo aurinkolasit!!

  0
  1. Kiitos! 🙂 Kunnon piiloutumislasit!

   0
 4. Hei
  Mitä maksoi ne nollalinssit ilman vahvuuksia?

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM