Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sillä olenhan vain ihminen…

Maanantai, taas! Viime viikolla oli herkkupäivä tiistaina ja tuli kyllä herkuteltua. Hampurilaista, karkkia, jätskiä… Huh! Sitten taas takaisin ruotuun vähän vaihtelevalla menestyksellä. Ehdottomasti vaikeimpia ovat blogitapahtumat, joissa herkkuja riittää. Samoin illanvietot (lauantaina eteen kannettiin kasa Gambialaisia hernenugetteja, oli niitä nyt pakko maistaa!). Mikäpäs siinä, jos linnoittautuisi kotiin ilman houkutuksia, mutta kun töitä on tehtävä ja sosiaalista elämääkin täytyisi ylläpitää. No ei huolta, saavutin viime viikon tavoitteen, kävin kaksi kertaa salilla (pe ja su), jee! 🙂

Tällä viikolla on onneksi pari kotitoimistopäivää (ilman houkutuksia), mutta onpa pari päivää luvassa Helsinkiäkin palavereiden ja blogijuttujen merkeissä ja viikonlopuksi sitten pitkästä aikaa Savoon. Saas nähdä miten menee nämä syömiset ja ehdinkö tällä viikolla ollenkaan salille. Töitä olisi paljon ja keskiviikkona myös pukeutumisneuvojakoulun eka tentti, johon siihenkin ehkä pitäisi jossain välissä ehtiä lukemaan. No mutta nyt, kamat kasaan ja Helsinkiin!

Mukavaa ja motivaation täyteistä viikkoa kaikille! 🙂 

0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Ootko nyt sitte aloittanu laihiksen ? Jossain sanoit ettet tunne tarvetta laihduttamiseen, koska et ollu onnellisempi 20 kiloa laihempana, vai miten se meni…

  0
  1. Olen aloittanut kunnonkohotuskuurin 🙂 Joo, samaa mieltä olen edelleen ja varmasti pitää paikkansa, tuskin olen edelleenkään sen onnellisempi vaikka kevenisin 20kg 🙂 Syön terveellisesti (herkuttelen kohtuudella) ja liikun. Ei haittaa vaikka vähän kevenisikin!

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Tänään alotettu Jutan superdieetti ja salille pitäisi vääntäytyä 😀 Ruokailut menny ainaski hyvin! Tsemppiä meille molemmille! 🙂

  0
  1. Superdieetillä lähtee kuulemma hyvin kilot! Mahtavaa, että sulla on menny ruokailut hyvin, jee! 🙂 Tsemppiä salille!

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Täällä näyttää samalle ruoat ja herkkuilut on jätetty viikonlopuille. Itsellä etsinnässä on säännölliset ruokarytmit ja hyvän olon tunne. Myös temppuileva vatsa on rauhoittunut, kun syö kasvisvoittoisesti. Oletko sinä huomannut eroa olossasi? -Emmi

  0
  1. Juurikin näin! Mulla on sama vatsan kanssa, ei oo enää niin sekaisin kuin normaalisti (tosin eilen erehdyin syömään jotain protskusipsejä ja vatsa on ollut sekasin siitä asti, lol). Syön kyllä lihaakin kasvisten rinnalla, mutta melko maltillisesti. 🙂

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  tyhmä kysymys,mutta….KUINKA kesäkurpitsasta saa TUON muotoista soiroa ?? :DD

  0
  1. Tuon yhen kuvan pinkillä raastimella raastamalla! Siitä tulee ihan ku spaghettia! 🙂

   0
 5. Täällä myös yksi pullukka joka pyrkii saamaan terveellisellä ruualla ja liikuntaa lisäämällä paremman olon kehoon. Itse olen ennen raskautta ollut aktiivinen liikkuja, mutta jotenkin raskauden jälkeen liikunta on hiljalleen hiipunut. Nyt kohta kuukauden olen pyrkinyt takaisin vanhoihin tapoihin = liikunta säännölliseksi ja herkut epäsäännöllisiksi. Viime viikon samdo oli itselläni 1 pump, 1 venyttelutunti, 1 vesijuoksu ja hyötyliikuntaa rattaiden sekä työmatkojen muodossa.

  0
  1. Huh, sinä oot ollut aktiivinen salilla! 🙂 Tuo on hyvin sanottu, liikunta säännölliseksi ja herkut epäsäännölliseksi.

   0
 6. Anonymous says: Vastaa

  IHANAA, kun olet löytänyt kipinän ”elämäntaparemonttiin”. Tosi hyvältä näyttää kaikki ruoat.
  Itse koko ikäni lievästi ylipainoisena ja nyt vasta kolmen lapsen myötä kiloni ns. vahingossa menettäneenä, voin kertoa että kyllä se kevyempi olotila on samalla myös vaan niin paljon helpompi olotila. Onnea ja menestystä 🙂

  0
  1. Mulla on niin, että elämäntavat ovat aika kohdillaan ”normaalistikin”, mutta ruokamäärät ja herkuttelut ovat turhan suurta. Lisäksi ruokarytmiä ei käytännössä ole, vaan saatan ”unohtaa” syödä päivän aikana ja sitten illalla tankkaan kunnolla. Näihin siis kiinnitän erityisesti huomiota. 🙂

   0
 7. Anonymous says: Vastaa

  Mulle ei jostain syystä toi maitorahka oikeen uppoo. Välillä päätän että nyt opettelen syömään sitä ja sitten taas huomaan että sinne ne on jäänyt jääkaappiin pilaantumaan. 🙂

  0
  1. Nojoo, meillä Matti vetää maitorahkaa päivittäin, joten tuossa ostoskorissa on itse asiassa myös hänen rahkojaan. Itse vedän yleensä aamulla maitorahkan smoothien seassa, johon laitan marjoja ja mehukeittoa ja tällä hetkellä Maca-jauhetta + vehnälesettä kaveriksi. Illalla saatan syödä Skyrin iltapalaksi (+tuoreita marjoja). Mullakin tuo perus maitorahka alkaa tulla aika äkkiä korvista…

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM