Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Räväkkää vappua!

Ajateltiin viettää Matin kanssa tänä vuonna rauhallista vappua ihan vaan kotosalla. Jotenkin tuntui, että tällä kertaa vappu pääsi ihan yllättämään, vastahan me juhlittiin pääsiäistä? No on meillä onneksi simaa, tippaleivät molemmille ja pari pientä munkkiapalleroa. Tänä vuonna ei tehty edes munkkeja itse, niitä kun tuppaa tulemaan aina järjetön määrä. Huomenna olisi sitten viime vuosien tapaan tarkoitus grillailla, mikäli sää siis sallii moisen aktiviteetin harjoittamisen ihan ulkotiloissa. Päähän taas YO-laketti ja Matille kaulaan YO-mirri, johan on vappua kerrakseen!

Serpentiinit ja ilmapallot skipattiin tänä vuonna, mutta ajattelin silti vähän hassutella ja lakata kynnet eilen postilaatikkoon kolahtaneilla Max Factorin Max Effect Mini-lakoilla. Tarjouduin lakkaamaan Matinkin kynnet, mutta hän kieltäytyi kunniasta. Näistä vappukynsistähän tuli ihan hauskat. Saakohan näillä kynsillä mennä perjantaina ”oikeisiin” töihin? 😉

Railakasta vappua myös teille, huomenna sitten Bellan puolella nähdään! 

Lakat peukalosta alkaen : 54 Pink Lolita, 53 Madame Rose, 55 Flamenco Girl, 56 Green Addict ja 57 Ocean Queen. 

Lakat saatu blogin kautta.

 

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM