Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Paksumpi ponnari hetkessä!

Kerroinkin pistäytyneeni Glitterin uuden hiusoppaan lanseerauksessa ja sen päivän vietinkin sitten se hullun iso nuttura päässäni. No kokeiltiinpa minulle ennen nutturaa hiuksiin muutakin, nimittäin tuota hieman epäilyttävän näköistä ponnarin paksuntajaa!

Tuo muovinen ”suppilo” siis tyrkätään omien hiusten sekaan ja hiukset kootaan nätisti sen ympärille, tarkoituksena on, ettei tuo muovitötsä näy ollenkaan ulospäin. Lopputulos omaan silmään (ja käteen) oli ainakin aivan loistava ja paksu, joten kaikki te liruponnarit pitäkääpä tämä vinkki mielessänne. On muuten aika helppo ja edullinen tapa paksuntaa ponnaria about puolella. Tuota ponnarin paksuntajaa (mikä tälle olis parempi sana?) on myynnissä Glittereissä 8,90€ hintaan. Ja jos ei Glitterissä ole käyntiä, niin tuon hiljattain julkaistun uuden Hiusoppaan voi lueskella suoraan myös täältä.

Olettekos törmänneet moiseen ja mitäpä pidätte? 
Vai onko siellä ruudun toisellapuolella niin paksuhiuksista sakkia (saatan olla vähän kade, jos näin on), ettei moisille vempeleille ole minkäänlaista tarvetta? 

0

0 Comment

 1. Mulla tämmöinen on ollut jo jonkin aikaa, ja juuri tälläkin hetkellä päässä 🙂 Viime viikolla kävi hauska juttu juurikin Glitterissä, kun mulla oli tällainen päässä, ja myyjä ihasteli että onpa sulla ihanan maksu tukka 😀 Paljastin sitten sille, että mulla on se feikkipötkylä tuolla mukana, ja myyjä kummissaan totesi, että eipä tajunnut ollenkaan 😀 Hyvin siis toimii ja on huomaamaton. Ainos ongelma mulla on kun tätä omaan päähäni laitan, että saan sen paikalleen vain silleen, että ponnari on alaspäin suunnattu, eikä tuolleen suoraan kuten esim. sulla Mimmi tuossa kuvassa on. Mutta on ihana pötkylä tämä ja tekee huonosta hiuspäivästä hetkessä hienon 🙂

  0
 2. Kuulun siihen onnekkaaseen sakkiin etten tarvitse 😀 Tahtoo päinvastoin olla vähän ongelmaa löytää ponnareita, jotka kestäisi mun käyttöä pidempään kuin muutaman kerran. Puhelinlankaponnaritkin löystyy viikossa käyttökelvottomiksi, vaikka käyttäisin niitä vuoropäivinä 😀 Tavalliset taas joko katkeaa tai löystyy ihan liikaa….

  0
 3. JORMASTAR says: Vastaa

  Hieno vempele, mut on niin paksut tötteröt jo omasta takkaa, ettei oo valitettavasti tarvetta! 🙂

  0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Mulla on niin paksu tukka, ettei ole tarvetta tuolle. Kampaamossa sanottiin, että hiusta on kolminkertaisesti normisuomalaiseen verrattuna. Mutta paksusta tukasta on paljon myös vaivaa, että jos on ohut tukka niin siinäkin on todellakin puolensa! 🙂

  0
 5. Täällä yksi liruponnari, ihan mahtava vinkki! Kiitos! 😉

  0
 6. Pakko sanoa että mulla on tukka luonnastaan niin paksu (en tiedä mistä tullut, isän on kalju ja äidillä tukka hyvin ohut) että jos tollasen vempaleen päähän iskee niin saattaa näyttää luonnottoman paksulta.. ;D

  0
 7. Oliko tää se paikka missä sai kehua jos on paksu tukka? Joo en todellakaan tarvitsisi tuota itselle, Wellan koulutuksissa mut tunnetaan nimellä ”Suomen paksuin tukka” 😀

  0
 8. ponnarilisä tänne ja vähän äkkiä!!!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM