Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Kiirastorstain kiireasu

Torstaina suuntasin heti aamusta Helsinkiin ja puin päälle about ekat vaatteet, jotka kaapista käteen aamukoomassa osui. Kiirastorstai oli ihan nimensä veroinen, sillä meinasin sortua tapani mukaan haaveiluun ja fiilistelyyn meikatessani ja myöhästyä kokonaan bussista. No, ehdin kuin ehdinkin ja vietin palaverien jälkeen parituntisen myös ystävän luona kiireettömästi kotibrunssia nautiskellen, kunnes jatkoin taas kiirehtimistä. Kotibrunssi, aivan huikean hyvä tapa treffata frendiä pitkästä aikaa ihan keskellä kiireistä työpäivää, suosittelen! Kukakohan frendeistäni eksyisi joskus kotibrunssille keskellä viikkoa tänne Nummelaan? 😉

 
Takki – Jacket Simply Be (UK24) // Mekko – Dress ASOS Curve (UK20) // Cozy DKNY (M-L) // Leggings Piruetti (L) // Laukku – Bag Deena&Ozzy Urban Outfitters // Kengät – Shoes Nike Air Max 90 (US9,5)

13969931415_8f0cc365ca_o13966744761_f176833676_o13970370804_e3c8d50ee6_b
Tilasin tuon Deena & Ozzy-merkin nahkashopperin Urban Outfittersin alesta. Laukun normihinta oli ollut 70 puntaa, mutta nyt irtosi kolmeenkymppiin. Jes! Laukun lisäksi hymyilytti tuo LUMENE:n violetti luomivärikin, vaikka näytinkin ensin vähän mukiloidulta…

Mahtavia muuten nämä aurinkopäivät, joilla meitä on hellitty koko pääsiäisen ja eipä tuo tämänkään päivän keli viikonlopun säille yhtään hävinnyt! Nyt ensin kauppaan ja sitten ruuanlaittoon ja vaihtamaan vihdoin kesärenkaita autoon. Toisen näistä askareista hoidan minä ja toisen Matti, arvatekin kokkailu lankeaa mulle, eipä sillä, en tiedä tulisiko tuosta renkaidenvaihdosta meikäläiseltä yhtään mitään, joten makaroonilaatikon väsääminen kuulostaa astetta omemmalta hommalta. Palataanpa siis taas!

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM