Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – harem trousers & waterfall jacket

Vihdoin perjantai, jee! Kylläpä viikko tuntui pitkältä, vaikka työpäiviä ei ollut kuin neljä kappaletta. Tällä viikolla on kyllä tullut luuhattua tuolla piäkirkolla enemmän kuin olisi ehkä tarvinnut. Mutta kun on vaan ollut niin älyttömän monta tapahtumaa, joissa olen halunnut pistäytyä, joten mitään muuta ei sitten oikein ole ehtinytkään, kuten ehkä blogin päivitystahdista huomaa. Oon myös käynyt ihan ylikierroksilla ja on ollut joku miljoona asiaa muistettavana ja sata rautaa tulessa. Tänäänkin olin menossa kovalla kiireellä postiin varttia vaille kuusi (Nummelan posti sulkeutuu kuudelta, eikä ole auki lauantaina) postittamaan huutisvoittajien paketit, mutta sitten tajusin että tosiaan, se postihan lähti jo viideltä ja itse saavuin Nummelaan vasta vartin yli, joten ei ne paketit minnekkään ennen maanantaita lähde. Hieno homma! No maanantaina sitten paketit lähtevät vihdoin maksaneille matkaan…

Tällä asulla mentiin tänään, kun Elsan kanssa pyyhällettiin paikasta toiseen. Minulla oli itse asiassa tänään elämäni ekat Yours-merkin vaatteet päällä. Briteissä oli nimittäin luettu blogiani ja sain valita nettikaupasta itselleni asukokonaisuuden, joten päädyin tilaamaan nämä haaremihousut (vieläpä kokoa normaalia suurempana), tuon kuvissa näkyvän pinkin t-paidan ja mustan jakun. Tykkään tästä asusta tosi kovasti, passaavat yhteen kivasti ja ovat tosi hyvät päällä. Myös itse paketti tuli nopsasti ihan postilaatikkoon saakka. Olen muutaman kerran aiemmin surffaillut kyllä Yoursin sivuilla, mitään kuitenkaan tilaamatta, mutta nyt varmasti tulen roposiani sijoittamaan välillä myös tuonne Yoursin nettikauppaan, sen verran positiivinen yllätys tuo paketin sisältö oli.

Korvikset  Thaimaasta – Earrings from Thailand // Jakku – Waterfall Jacket Yours (UK20) // Teeppari – T-shirt Yours (22-24) // Housut – Harem trousers Yours (UK24) // Kassi – Bag Urban Outfitters // Kengät – Shoes VANS (US9,5)
14004817192_f52440b7a0_o

14028028093_6d53fb6cac_o
14008021285_8b41ab8bde_b
14004813412_8f3672cd09_o
14004836111_def3e6c84d_b

Mitäs pidätte asukokonaisuudesta? Huomasitteko edes, että pitkästä aikaa mulla on jalassa HOUSUT! 🙂

Koko asu korviksia lukuunottamatta blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Mä alan ottaan noi kuvat omalla kamerallani seuraavaksi. Noihan on ihan paskoja, en vaan osaa käyttää sun kameraa vaikka siinä on SAMA linssi ku mulla.

  POSITIIVISTA PERJANTAITA!!!!

  voisin ton aikuisbleiserin haluta ittellekki 🙂

  0
  1. Näähän oli ihan hyvät 😉 Elä Epi oo noin kriittinen!!!

   0
 2. Nyt täytyy kyllä kommentoida, että tämä on mun lempparein sun asukokonaisuuksista aikoihin! Ja nuo haaremihousut on ihan supermakeet. 🙂

  0
  1. Kiitos Maiju, ne on ihan superparhaat päällä! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM