Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – GO BUY A PERSONALITY

Mulla on aikamoinen stressivatsa ja nyt maha on ollut totaalisekaisin maanantai-illasta asti. En ole varma johtuuko tämä tyhjään masuun vedetystä lounassalaatista, joka sisälsi mm. ituja, vaiko vaan jonkin tyyppisen stressin laukeamisesta. No eilisen sinnittelin mahakipujen kanssa koko päivän ja illalla oli pakko ottaa rankat aseet, kuten kaurapuuro, paahtoleipä, mustikat, luonnonjugurtti ja gefilus-piimä käyttöön. Iltalenkillä koiran kanssa oli jo sitten tosi huono olo ja valvoin taas kivuissani yli puolen yön. Arvata saattaa, että tämän päivän koulupäivä jäi väliin ja muutenkin päivä on mennyt taas täällä kotosalla vatsan kanssa tuskaillessa. Välillä kipu tuntuu ”tasoittuvan” ja vatsa tuntuu vaan ”hellältä”, mutta sitten kohta taas kipu iskee kovempana. Ei kiva. :/ Näitä tämmösiä vatsaoreita mulle tulee aina välillä, ehkä kerran puolessa vuodessa. Toivottavasti masu kokee ihmeparantumisen pian, sillä huomenna pitäisi olla koko päivä Helsingissä ja perjantaina puolestaan suuntana olisi Savo…

No mutta maanantaina siis vielä hymyilytti, kun treffasin Pauliinaa asukuvatreffien merkeissä. Vaikka vettä sateli, niin se ei meitä haitannut, vaan räpsittiin asukuvia Kampin portailla. Mukana vanhaa tuttua kevättakkia ja tuo mekkokin on ehkä jo täällä näkynyt. Käsikynkässä mikäpä muukaan kuin virallinen Objectin ”blogikassi”.

Huivi – Scarf GT /// Takki – Jacket Top Shop (42) /// Mekko – Dress New Look Inspire (UK22) /// Koru – Necklace Mari & Arrow /// Kassi – Bag Object /// Leggings Piruetti (L) /// Saappaat – Boots New Yorker (40)

Mitäpä pidätte asusta? 
Entä onko jollain muullakin stressivatsa ja miten tämän ärsyttävän kivun saa pois?!? 😀

Leggarit ja kassi blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Nää legginsi + tunika/mekko-yhdistelmät näyttää aina niin kivalta sun päällä että täytyy itsekin kokeilla joskus kun löytää aikaa oikein kierrellä ja shoppailla. En ole oikein tunika/mekkoihmisiä, joten haaste tulee olemaan suuri 😀

  hannamaria
  http://www.hannamariav.com

  0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Moi! Mulla ainakin epäillään stressivatsaa, sillä mitään vikaa siitä ei ole löydetty. Tutkittiin helikobakteerit, vatsahaavan mahdollisuus ja tehtiin mahalaukun tähystys hyihyi. Mitään ei löytynyt. Eli luultavasti henkistä siis. Ensimmäisen ihan järkyttävän vatsakivuan (ja viimeisen toivottavasti) sain viime syksynä todella stressaavan ajanjakson päätteeksi. Kipu oli niin hirveä, että jouduin menemään päivystykseen, jossa vaan oksentelin ja tuskailin. Sielläkin epäiltiin stressiä ja mahahappoja. Varmuuden vuoksi sitten kuitenkin tutkittiin ja mitään ei löydetty. Onneksi. Mutta siis enää kipuja ei ole ollut, koska olen jättänyt ruokavaliosta lähes kokonaan pois hiilihapolliset juomat. Eräs farmaseutti kehotti tekemään niin, sillä stressin lisäksi vatsan limakalvoja ärsyttävät juuri nämä hiilihapot. Koska kipuja ei juuri ole ollut yli kolmeen kuukauteen, niin vähän on tullut lipsuttua tuosta hiilihappolakosta, mutta edellen koitan välttää parhaani mukaan. Välillä on ollut lievempiä vatsakipuja ja pari kertaa tuollainen pahempi. Mulla tähän saattaa kyllä liittyä myös liikahappoisuutta, mutta selkeästi myös stressiä. Lääkkeet jotka ovat auttaneet tarvittaessa ovat Litalgin ja Primperan. Toivottavasti masu on jo parempi.

  0
 3. Toivottavasti sun vatsaoireita on tutkittu? Jos ei niin suosittelen selvittämään syyn… Nimimerkillä 2 vuotta sitten keliakiadiagnoosin ”puskasta” saanut.

  0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Maitohappobakteereja kannattaa syödä rauhottamaan vatsaa. Syön niitä lähes jatkuvasti kun on kanssa helposti ärtyvä vatsa. Ite vietin myös sunnuntain ja maanantain välisen yön valvoen vatsakipujen kanssa. Luulen kyllä että nyt oli iskenyt joku vatsapöpö koska lopulta tuli myös ykä , yöks =/ ja maanantai meni raatona kotona. Nyt onneksi jo rupee olemaan normaali olo:).
  Ihanan värinen toi mekko 🙂 tykkään!
  Riina

  0
 5. Anonymous says: Vastaa

  Kuullostaa siltä että sulla saattaa olla sappikivi. Kannattaa käydä tarkistamassa. Se tulee myös nuorille, onneksi on hoito olemassa.

  0
 6. Anonymous says: Vastaa

  Hei tuli noista piruetin legginseistä tuliki mieleen, että onko ne sen rahan arvoiset? Oon NIIN kyllästyny ginan ja hmn heti rikkoutuviin!

  0
 7. Oooh, tykkään ihan älyttömästi tämän asun väreistä! 🙂

  0
 8. Anonymous says: Vastaa

  Voi hitsi että noi sun kengät on ihanat!!

  0
 9. Heippa! Täällä yksi koko elämänsä stressi-vatsasta kärsinyt. Suosittelen syömään melkein säännöllisesti agiocur rakeita, runsaan veden kera muutama teelusikallinen ja tasapaino vatsassa säilyy paljon paremmin kuin millään muilla lääkkeillä, ainakin itse sain suuren avun noista :)! Ja jos oireet jatkuu niin suosittelen menee lekurille, ne yleensä määrää tähystykseen, joka ei tosiaan oo mukavimmasta päästä mutta kannattaa kärsiä jotta saa selvyyden ja mahdollisen ratkaisun ongelmaan 🙂 tsemppiä!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM