Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Finnwear Plus Swimsuit

Throwback thursdaylla jatketaan, nimittäin vielä on arkistoissa nämä pitkään haudotut uimapukukuvat Thaimaan reissulta, jotka nuorin pikkuveljeni minusta talon altaalla Hua Hinissa ystävällisesti eräänä aurinkoisena (ja kuumana) päivänä napsi. Koko reissustahan on jo yli kuukausi, mutta eipä anneta sen haitata, kohtahan uintikelit ovat täällä Suomessakin…

Siellä minä uiskentelin pari viikkoa ihan kaikkine makkaroineni oikein tyytyväisenä mm. tämä Finnwearin Maininki-kokouikkari päällä. Tykkäsin kyllä kovasti tuosta uimapuvusta, jonka sain Finnwearilta ennen reissuani ja tuo turkoosi oli kerrassaan onnistunut värivalinta ruskettuneelle iholle. Tuota samaa uikkaria on saatavana myös mustana, mutta minä tykästyin kovasti tuohon turkoosiin. Kaikki reissussa käyttämäni uimapuvut löytyvät ihan omasta postauksestaan täältä. Ja mikäli siellä on vielä kesäksi uikkari hankintalistalla, niin suosittelen lämpimästi tsekkaamaan tuon Finnwearin plussauikkarivalikoiman.

Nyt vaan sitten niitä uintikelejä odottelemaan…


Uikkari ja arskat blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Ihana! Ostoslistalle.

  0
  1. Siis tuo oli! Ja tosi mukava vielä päällä 🙂

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  You go girl! 🙂 Ihailen suunnattomasti rohkeuttasi ja sitä, että uskallat olla oma itsesi.Mahtavia kuvia! Itse olen joskus ja vähän jopa vieläkin hävennyt kurvejani, mutta aion sen asenteen kadottaa. Kiitos kun olet oma mahtava itsesi <3

  P.S. Itse olin Hua Hinissä vuoden vaihteessa, ihana paikka! Haikeena katselen sun lomakuvia.
  Jen

  0
  1. Eipä tässä muu auta, kun olla oma itseni, kun en tule kukaan muu koskaan olemaan 😀 Sieltä se tulee se itseluottamus ajan myötä. 🙂

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Moikka! Olitteko majoituksessa Smart House Villagessa :)? -Viuh

  0
  1. Juu, sielläpä juuri 🙂 Vuokrattiin talo.

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Heippa! 🙂 Ajattelin vain kertoa, että oot niin ihana! 😀 Oon seurannut tätä blogia alusta asti, ja muutenkin meininkiä More To Lovinkin ajalta. Susta saa uskomattomasti inspiraatiota, kiitos siis!

  Oliskos muuten mahdollista joskus kenties saada postausta liittyen yhteistyökumppaneihin? Silleen, että kertoisit esim. miten yhteistyöjutut yleensä pyörii, miten sä olet niitä saanut. Yhteistyölinkit ei mua haittaa ollenkaanpostauksissa, jään vaan usein miettimään miten bloggaaja on tutustunut yritykseen ja päässyt yhteistyöhön yrityksen kanssa.

  Kivaa päivää sulle. 🙂

  0
  1. Voi kiitos, olipa mieltä lämmittävä kommentti. 🙂

   Hmm… Hyvä idea, mutta itse asiassa yhteistyökumppaneiden ja bloggaajan väliset ”sopimukset” on usein ”salaisia”, joten vastaan tähän. Esim. Finnwearilta meidät vain pyydettiin joskus MTL:n aikaan Plussamallin valintaraatiin ”tuomareisi”, jonka jälkeen on tehty säännöllisen epäsäännöllistä yhteistyötä esim. juontojen, lukijailtojen, skabojen yms. myötä. Omassa blogissani ei oikeastaan ole ”ostettuja postauksia” lähes ollenkaan ja tämäkin postaus on vaan minun oma mielipide tuosta uikkarista, ei siis mikään sovittu juttu Finnwearin kanssa. Usein saan vaatteita, mutta niistä ei ole minkäänlaista postauspakkoa. Merkitsen myös joka postaukseen blogin kautta saadut jutut, olipa kyse sitten vaikka neljä vuotta sitten saaduista asioista (esim nuo aurinkolasit :D). Lisäksi mikäli postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden kautta hyödyn rahallisesti ostetuista tuotteista, on sekin merkitty erikseen aina postauksen alakulmaan.

   Toisinaan minua vähän ”harmittaa”, että jotkut välttelee niitä mainoslinkkejä, ettei bloggaaja vaan hyödy mitään ostoksistasi. Itse ainakin koen niin, että inspispostaukset ja vinkit ovat vähän sama kuin jos kävisit liikkeessä nauttimassa ”hyvästä palvelusta” ja sitten menisitkin toiseen myymälään ostamaan tuotteen. Samalla tavalla bloggaaja ”tekee sen työn” etsien ja inspiroiden. No jokainen tekee toki tyylillään, mutta itse aina ihan uhallani klikkailen kaikkia linkkejä skaboissa ja muissa muidenkin blogeissa 🙂

   0
  2. Anonymous says: Vastaa

   Kiitos kun vastasit mulle, tämä selvensikin asiaa. 🙂 Mulla on ollut jotenkin tosi negatiivinen kuva ennen blogien yhteistyökumppaneista, lähinnä koska useat (anonyymit)lukijat alkavat inttämään rahallisestä hyötymisestä ja mainostamisesta. 😀

   0
 5. Anonymous says: Vastaa

  Upeat kuvat ja upea on mallikin. Itse olen sinua paria kokoa isompi ja iloisesti kesäni bikineissä kirmailen. Tämän hetken suosikkini on Finnwearin Pioni Plus bikinit Punaisena. Muutettuani ulkomaille huomaan tilaavani ja ostavani entistä enemmän suomalaisia tuotteita… kenties koti-ikävää 😀

  0
 6. Anonymous says: Vastaa

  Voi vitsi. Tutuistuin vasta tänään sun blogiis, ja jestas oot ihana :-D! Ja ihan mielettömän kaunis ^_^ Miten hoidat sun ihoas, ku sen on noin hyvä?? 🙂

  0
 7. Anonymous says: Vastaa

  Etkö koe lihavuuden olevan haitaksi terveydellesi nyt/tulevaisuudessa, kun et tee asialle mitään?

  0
  1. Anonymous says: Vastaa

   Luepa blogia pidemmälti, jotta saat tietoa, miten Mimmi TEKEE hyvinvointinsa eteen paljon. Hän tuntuu olevan liikunnallinen ja ruokajutuissa on hyviä ravitsemusnäkökantoja. Painosta ja sen vaikutuksesta terveyteensä hän on kirjoittanut useasti. Kysymyksesi sivulauseeseen sisältyvä kielto ehdottomuudessaan kummastuttaa minua blogin pitkäaikaisena lukijana – vihjailusi näyttää olevan tarkoitushakuista. Noh, närkästyinpäs minä ainakin.

   0
  2. Anonymous says: Vastaa

   Olen pahoillani etten ole tutustunut blogiin paremmin, silloin tällöin tulee katsottua. Olen vain niin ihmeissäni tästä suomessa tällä hetkellä vallitsevasta kulttuurista, että lihavuus hyväksytään mukisematta, vaikka se on yksi suurimmista ja HELPOITEN HOIDETTAVISTA kansanterveydenongelmistamme! Totta kai on eri asia, jos lihavuus johtuu jostain sairaudesta (nimenomaan siinä järjestyksessä, että sairaus tuli ensin), mutta itse aiheutettu lihavuus on kuvottavaa, epäterveellistä ja silti niin valitettavan yleistä.

   0
  3. Anonymous says: Vastaa

   Joo samaa mieltä olen siitä, että lihavuutta voi laihduttamalla hoitaa. Tosin sitä en ymmärrä, miten nuo uikkarikuvat nyt edustavat tuota kansallista kritiikittömyyttä? ”Hyväksytään mukisematta”? Kiinnostavaa on, miten helposti hoidettava ei tunnukaan olevan jostain syystä helppoa. Toisaalta olen miettinyt, miten alkoholin ja tupakan voisi myös nostaa läski-inhon rinnalle: jättäisin mielelläni maksamatta veroistani alkoholin ja tupakan – kuten sen läskinkin – aiheuttamien sairauksien hoidon. Ai niin, voisihan tuohon kyllä lisätä väkivaltaisten ihmisten tuottamat vahingot. Ja oikeastaanhan liikunnankin voisi tuohon rinnastaa, koska urheiluvammat aiheuttavat esim. työpaikalla turhia sairauspoissakuluja. Höh, oikeastaan kaikki ihmisten typerien elämänvalintojen ongelmat ja niistä aiheutuvat kulut eivät mulle kuulu, koska olen täydellisen onnistunut kaikessa omassa elämässäni.

   0
  4. Anonymous says: Vastaa

   Siksi tämä postaus, kun sattui olemaan etusivulla ensimmäisenä.

   0
 8. Anonymous says: Vastaa

  Ihania kuvia! Syksyn rantalomaa odotellessa:)
  Riina

  0
 9. Anonymous says: Vastaa

  Miks Anonillittäjä luet tätä blogia jos susta ylipaino on kuvottavaa? En mäkään lue mitään kissablogeja kun musta kissat on saatanasta.

  Toisin kuin Anonillittäjä totesi, lihavuus ei todellakaan ole nykyään hyväksyttävää. Lihavuus on suurin synti ja virhe minkä ihminen voi tehdä ja siitä syntistä virhettä saa kommentoida kuka vaan. Miettikääpä saako mistään muusta ”viasta” julistaa vihaansa kuten lihavuudesta? Vain lihaville on sallittua huudella, heitä on sallittua tuijottaa ja heitä on lupa paheksua.

  0
  1. Anonymous says: Vastaa

   Kyllä esim tupakoinnista ainakin täällä päin mainitaan ihan suoraan tupakoiville 🙂

   0
 10. Anonymous says: Vastaa

  Anonyymille ja muillekin: lihavuus on monisyinen juttu. Toisille rasite, toisille hyväksyttävä tosiasia, joillekin merkki eletystä elämästä suruineen ja iloineen, vaikkapa raskauden jälkeen tai sitten on nauttinut elämästä herkkujen muodossa. Keho ilmoittaa monesta asiasta olemuksellaan, lihavuuden taustalla voi olla niin fyysinen kuin psyykkinen sairaus. On tökeröä väittää lihavia kuvottaviksi ja laiskoiksi. Usein kiloja kertyy myös surun ja itseluottamuksen puutteen kautta, jolloin tällaiset kommentit eivät auta. Tehdään itsemme onnellisiksi valinnoillamme, eikä arvostella toisten valintoja! Kiitos blogista Mimmi!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM