Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Camo & Fluffy

Voihan viikonloppu! Ollaan viimeistelty meidän kylppärissä pitkään uupuneita rappauksia yms. ärsyttävyyksiä. Lisäksi olen selkannut aikamoisen kasan kirppiskamaa tuonne Kierrätystehtaalle 27.4. myytäväksi ja muutaman kassin myös Facebookkiin kuvattavaksi. Nyt lähtee vaatteita kiertoon rankalla kädellä. Tarkoituksena oli kuvata nuo Facebookin huutikseen menevät vaatteet tänään tuossa meidän terassilla, mutta sade pilasi suunnitelmat. Nyt siis ne sormet ja varpaat ristiin, että huomenna ei sada, jotta saan nuo kunnolla kuvattua! 🙂 Kävin myös perjantai-iltana salilla (hyvä minä!) ja kai sitä kohta vielä pitäisi sinne toistamiseen ehtiä, mikäli meinaan tällä viikolla rikkoa viime viikon salillavierailuennätykseni. Heh heh.

Tämän asun ikuisti Pauliina torstaina, kun raahauduttiin VANSin ystävämyynneistä Kampin bussiterminaalia kohti molemmilla mukanamme aikamoiset kantamukset… Olin vieraillut vielä ennen ysmyjä JUNAROSElla palaverissa, jossa minua lahjottiin sample-vaatteilla (mm. tuolla kuvien karvaliivillä) ja Eskimon kevättapahtumassa, josta sieltäkin sain mukaani goodiebagin. Kai tuon tapahtumissa ja ystävämyynneissä pistäytymisen voi laskea eräänlaiseksi salikerraksi, sen verran tuli taas vaatteita ja kenkiä soviteltua ja näköjään myös kotiin kannettua… Muuten tiedoksi, että toinen JUNAROSE-tapahtuma on jo uuteen perjantaina ovensa avanneeseen Aleksanterinkadun myymälään suunnitteilla! Jee!

Tuosta asusta vielä sen verran, että päällä on taas vanhaa ja uutta sekä kierrätettyä, että hyväksi havaittua. Ja joku on saattanut jo huomatakin, että olen siirtynyt toisinaan myös sukkahousuihin, nuo Voguen sukkikset kun ovat vaan aivan parhaat! Mutta nyt sinne salille!

Takki / Jacket 2nd hand SimplyBe (UK24) /// Huivi / Scarf Gina Tricot /// Laukku / Bag MBMJ /// Mekko / Dress Finnwear Plus (L) /// Liivi / Vest JUNAROSE (M) /// Sukkahousut / Tights Vogue (48-52) /// Kengät / Shoes VANS (US9,5)

Mitäs teidän viikonloppuun kuului? 
Mitäpä pidätte tuosta karvaliivistä? I LOVE IT! 🙂 
Mekko, liivi ja sukkahousut blogin kautta saatu.
 
0

0 Comment

 1. Tosi söpö liivi on. Ja vautsi mikä huulipuna!

  0
  1. Kiitos! Huulipuna on Diego Dalla Palman ihan lemppari 🙂

   0
 2. Kaunotar! <3 (ja toi tukka on Ihana!)

  0
  1. Kiitos toinen <3 Halit Tampereelle!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM