Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Muuttoilmoitus

Vuosi sitten vappuna elettiin jännittäviä aikoja, nimittäin silloin kuopattiin rakas More To Love ja pistin pystyyn yksinäni tämän kokonaan uuden PlusMimmi-blogin. Uusi blogi täyttää siis ihan kohta jo yhden vuoden ja bloggaajauraa minulla tulee kesäkuussa täyteen jo huimat viisi vuotta, hullua! Vappu on siis ylipäätään erittäin hyvä päivä tehdä isoja muutoksia (oon perustanut mm. pari firmaa vappuna) ja tänäkin vappuna muutoksen tuulet puhaltavat, sillä siirryn 1.5. alkaen blogini kanssa Bella-Blogeihin!

Blogini siirtyy siis kokonaan Bellan alle, mutta myös minä aloitan pari päivää viikossa myyntihommissa account managerina Bellassa, joten jänniä uusia juttuja on todellakin luvassa. Blogimuutto ja uusi duuni jännittää niin, että ihan mahasta ottaa, mutta enköhän onnistu sovittamaan tämänkin palasen tähän muutenkin kaoottiseen palapeliini! Eka varsinainen työpäiväni Bellassa onkin sitten jo heti vapun jälkeen perjantaina 2.5., jolloin tuore työkamuni Elsa alkaa opastaa minua uuden työni saloihin. Etsitään muuten myös Elsan kanssa toimistotilaa (mielellään huonetta, josta saa oven kiinni, mutta on ok, että huone on osa isompaa kokonaisuutta) Helsingin keskustasta tai kävelymatkan päästä, joten jos tiedät jonkun suht edullisen ja kahdelle tyypille sopivan työhuoneen, niin meille saa vinkata! 🙂

Blogini muutto Bella-blogeihin ei vaikuta oikeastaan muuten mitenkään nykyiseen tilanteeseen ruudun sille puolelle, paitsi tietysti blogin ulkoasu hieman muuttuu ja pari päivää menee varmasti vielä sitäkin fiksaillessa. Lisäksi täytynee selvittää tuon Google-käyttäjäraadin tilanne, kuinka te sitä kautta blogiani seurailevat pysytte mukana. Kuulen myös mielelläni mikäli joku juttu kaipaisi viilausta tai ei toimi toivotusti, kaikkea kun ei aina itse huomaa. Tällä puolella ruutua taas palailen tuonne vanhaan tuttuun WordPressiin, mutta tällä kertaa fiilikset uudesta alustasta ovat ihan hyvät. Luvassa varmasti toisinaan myös siis niitä tuttuja pikaisia puhelinpäivityksiä, se WordPressin puhelinsovellus kun on niin näppärä (toisin kuin Bloggerin).

 Bella-blogeihin siirtyminen tuntuu kyllä tosi hyvältä ratkaisulta ja Bellan porukka aivan huipulta. Toivottavasti pystyn tämän blogimuuton myötä jatkossa tarjoamaan vieläkin laadukkaampaa blogia ja pysytte edelleenkin menossa mukana!

Miten on, arvasiko teistä joku jo tämän uutisen? 🙂

Ps. Tässä kuvaa näistä pinkeistä hiuksista sinulle, joka sitä eilen toivoit 🙂

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM