Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mitä minä sanoin

Kuten viime viikolla pääsiäismaanantaina totesinkin, oli vastassa tapahtumien täyteinen viikko ja siltä näytti myös tämä epävirallinen ”ruokapäiväkirjani” puhellimen ja kameran muistikortin syövereistä. 😀 Vierailin viikon aikana mm. Food for Media-nimisessä tapahtumassa, jossa tarjoiltiin pulled porkkia hampurilaisten ja kolmioleipien sisässä, sushia ja muita herkkuja. Sieltä jatkoin kosmetiikkalanseeraukseen, jossa syötiin vähän lisää, mutta kuten sanoin, otan kahden cupcaken tai muun herkun sijasta yhden, joten sillä taktiikalla mentiinkin koko viikko herkkutarjoilusta toiseen. Muutamat pressipäivät, lanseeraukset ja palaverit menivät siis ihan omalla painollaan ja herkuttelin.

Suurin ongelma syömisteni kanssa on se, että skippaan yleensä aamupalan kokonaan, enkä myöskään juo päivän aikana tarpeeksi vettä.  Nyt olen yrittänyt kuitenkin syödä aamuisin smoothien (tuo Iittalan tuopillinen kuvan alakulmassa), johon sekoitan rahkaa, marjoja (tällä kertaa puolukoita), maca-jauhetta, mehukeittoa ja vehnäleseitä. Smoothie pitää hyvin nälkää poissa ja pistää aineenvaihdunnan liikkeelle. Olen myös alkanut tykätä kovasti tuosta maca-jauheen tuomasta mausta.

Samoin rahka (esim. Skyr tai muu maustettu rahka) pähkinöillä ja siemenillä välipalaksi on oikein näppärä juttu ja näin teenkin usein kotitoimistopäivinä jumittaessa.

Sain blogin kautta myös testiin tuota Regulat-valmistetta, jota minulle on suositeltu kilpirauhasen vajaatoiminnan takia jo ennenkin. En ole vielä aloittanut tuota ”kuuria”, mutta innolla kyllä odotan mitä tuleman pitää, joten kertokaahan jos olette Regulatia kokeilleet.

Eikai tässä auta kuin suunnata taas Jykän kanssa ulkoilemaan. Jos meillä ei olisi koiraa, niin tuskin tulisi liikuttua tätäkään vähää ainakaan näinä kotitoimistopäivinä. Ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että salille minä en selvinnyt, vaikka olin ajatellut meneväni sinne viimeistään sunnuntai-iltana. Että se siitä viikosta ja uutta viikkoa kohti. Tällä viikollahan onkin sitten mm. Vappu grillailuineen ja munkkeineen…

Huomenna muuten kivoja uutisia! JÄNNITTÄÄÄ! 🙂

Regulat blogin kautta saatu.

 

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM