Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Koti on siellä, minne Puijon torni näkkyy!

Karistan nyt viikonlopuksi pääkaupunkiseudun pölyt jaloistani ja skippaan blogigaalat summuut kekkerit ja lähden viettämään läppäritöntä viikonloppua Savoon. Viimeksi ollaan oltu Savossa jouluna, joten voitte kuvitella, että ikävä ehti taas kasvaa aika suureksi. No onneksi nyt on viikonloppuohjelmassa tiedossa kaikkea kivaa, nimittäin ainakin vanhempia, mökkiä, kummityttöä ja ystäviä! ♡

Olen ajastanut tänne blogiin viihdykettä ainakin huomiselle ja eilen illalla laitoin myös More To Love:n Facebookkiin myyntiin huutokaupalla niitä pitkään odotettuja ja toivottuja vaatteita ja lisää tuotteita on tulossa, kunhan ehdin taas kuvailemaan. Plussahuutis on auki ensi keskiviikkoon saakka, joten eikun huutelemaan! 🙂 Niin ja älyttömän ison kasan vaatteita olen myymässä sitten 27.4. sunnuntaina Kierrätystehtaan bloggaajakirppiksellä. Siellä siis nähdään, eikö! 🙂

Koti on siellä, mihin tunnesside säilyy
Koti on siellä, minne Puijon torni näkkyy

0

0 Comment

  1. Ooh, kirppis! Kivaa, mää tuun ainakin. 🙂 Täytyy vinkata kaverillekin.

    0
    1. Jeee! Sinne vaan sankoin joukoin paikalle 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM