Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kolme menovinkkiä!

Muutama menovinkki shoppailun saralta huomisesta eteenpäin, olkaapas hyvät! Nämä kaikki ovat valitettavasti Helsingissä, mutta mikäs sen mukavempaa kuin tulla viikonlopuksi Helsinkiin? 🙂

1. Cape-Universalin ystävämyynnit tulevat taas, viimeksi olin Pariisissa ja missasin nämä, mutta nyt menen kyllä paikalle. Tiedän aika monen tyypin löytäneen tuolta huikeita Vanseja ja muuta kivaa. Jänskättää ihan, löydänkö minä mitään!

2. Uusi OBJECT-myymälä avaa ovensa huomenna perjantaina Aleksanterinkadulle ja sieltä saa jatkossa myös JUNAROSE-merkkiä (jes!). 50 ensimmäistä JUNAROSE-asiakasta saa myymälästä lahjaksi JUNAROSE-kassin, joten suosittelen pistäytymään tsekkaamaan valikoiman. Itse en tällä kertaa taida ehtiä paikalle, mutta kertokaa toki tännekin, jos piipahditte paikalla, kiinnostelee tietää, että onko JUNAROSE-valikoima myymälässä kuinka hyvä. 🙂

3. Sitten vielä loppuun tällä kertaa aikaisessa vaiheessa save the date-tyyppinen ilmoitusasia, sillä minä ja moni muu bloggaaja (mm. Peppi) ollaan myymässä vaatteitamme ja muita juttujamme Kierrätystehdas-tapahtumassa Kaapelitehtaalla 26-27.4. bloggaajien kirppiksellä. Me ollaan Pepin kanssa paikalla sunnuntaina ja tapahtuma on maksuton. Lisäinfoa vielä lähempänä, mutta suosittelen kyllä tulemaan paikalle, sillä myynnissä on paljon tavaraa! 🙂 (Ja kyllä, laitan niitä mahdollisesti jo viikonloppuna myös meidän More To Love-Facebookkiin!)


Kiinnostaako joku näistä tapahtumista? 🙂
0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM