Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kamera ei edelleenkään rakasta!

Huomenta murmelit! 

Meikkis kääntää tällä hetkellä kylkeä Savossa ja vietän muutenkin läppäritöntä viikonloppua, mutta olinpa kerrankin oikein ahkera ja päätin ajastaa teille hieman lauantain viihdykettä ”kamera ei rakasta”-postauksen merkeissä taas pitkästä aikaa (eka osa täältä ja toinen täältä).

Nämä kuvat ovat siis taas ihan ”tavallisia” asukuvaustilanteita tms., naama vaan ei ole useinkaan enää ihan parhaimmillaan ja ystäväni tuuli tekee monesti sekin omat temppunsa. Välillä on kyllä ihan spontaanisti juomat näppäimistöllä, kun muistikortille tallentuneita kuvia käy läpi. No, aina ei voi onnistua… Kuvatekstit voitte vaikka tällä kertaa keksi sitten ihan itse! 😉

Mikä oli kaikista hulvattomin? 
Omat suosikkini ovat tuo kuva neon pinkissä paidassa, jossa hiukset tulee suuhun ja tämä viimeinen jossa hieeeman tuulee! :DDD
0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Ihana paita tuo Make it happen. Mistä saa ostaa?

  0
  1. JUNAROSEn valikoimista pitäis löytyä edelleen 🙂

   0
 2. Tosta kuvasta jossa oot neonpinkissä paidassa tulee mieleen ne kuvat joissa julkkisnaisilta oli photoshopattu hampaat pois 😀

  0
  1. Hahaha! Se näyttää kyllä just siltä! :DDD

   0
 3. Nämä on kyllä ihanan hauskoja kuvia, viimeinen oli lempikuvani 🙂 http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

  0
  1. Siinä on kyllä tuuli kohillaan 😀

   0
 4. Ihanaa, että tuollaisia ”ei-niin-onnistuneita” kuviakin jaetaan! Välillä ihan ärsyttää nähdä vain täydelliseksi kiilloteltuja ja muokattuja kuvia joillakin bloggaajilla. Kaikista naurettavinta on se, jos kasvokuvissa iho on ihan selvästi blurrattu ”tasaiseksi”… Ihan kuin punoituksessa, näpyissä ja epätasaisuudessa olisi jotain niin hirveää! Nolompaa se on jos niitä pitää photarilla muokkailla niin, että sen täydellistämisen huomaa sokeakin.

  0
  1. Joo, täällä blogissa ei semmosta oo kyllä alkuunsakaan! 😀

   0
 5. Anonymous says: Vastaa

  Tuo talvikuva, missä sinulla on luumunpunainen pipo ja violetinsävyinen neuletakki jossa on niittejä..On niin muikea ilme! Minusta tosi kivoja kuvia kaikki, ihanaa kun ei aina se luottoilme-poseeraus 🙂 Näytät kuitenkin hyvältä kaikissa kuvissa koska olet niin nätti.

  0
  1. Joo, olin jo poistumassa kuvauspaikalta… 😀

   0
 6. tykkään tosta viimesestä mikä tuo esiin leuan aivan erihienosti!

  0
  1. Joo, repeilin huolella sille kyllä! 😀

   0
 7. Eka allaskuva! Gotta love! 😀

  0
  1. En kestä. 😀 Lasit ei tahtonu oikein pysyä nenällä!

   0
 8. <3 ihania! Eka uima-allaskuva aurinkolaseineen on ihan mahtava 😀 Omastakin kokoelmasta löytyy melkosia aarteita. Pitää varmaan paljastella joku päivä!

  0
  1. Räiskähin veteen ja lasit ei pysyny päässä 😀 Haha!

   0
 9. Anonymous says: Vastaa

  Aurinkolasivalahdus on ylivoimainen! Ihan hupsu!

  0
  1. 😀 Kuolen nauruun!!

   0
 10. Minusta tuli kertaheitolla fanisi 😀 Mietin juuri ennen blogiisi eksymistä, että miten ihmeessä ihmiset jaksaa ”lukea” noita muotiblogeja, joissa on miljoona kuvaa samasta asusta hieman eri etäisyydeltä ja kaikissa sama epäaito tunnelma. Oma ulkonäkö ja täydellisyys otetaan niin vakavasti, että pelkään tyttöraukkojen kuolevan otsasuonen repeämiseen ennen kolmeakymppiä. Tosin sittenhän ei joudu kohtaamaan sitä todellisuutta, että jokainen meistä vanhenee 😉 Tässä blogissa viehättää se, että osaat selvästi myös nauraa itsellesi ja sulla on positiivinen asenne elämään.

  Omia suosikkejani olivat tuo kuva missä oli pinkki paita ja tuo, missä kaulahuivi melkein kuristi sinut. Juuri tuolta itsestä tuntuu, kun joutuu huivia pitämään 😀

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM