Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Estenomi testaa – L300

Yhteistyössä Cederroth

Ihoni on monen mielestä täydellinen, mutta myös minä joudun tekemään töitä hyvän ihoni eteen. Thaimaan lomalla meikkasin ainoastaan muutaman kerran ja iho sai siltä osin levätä, toisaalta puhdistin ihoani lomalla myös varsin epäsäännöllisesti ja lätkin vartalolle tarkoitettua aurinkovoidetta huoletta myös kasvoille. Eikä se jatkuvasti altaassa lilluminen iholle mitään erikoisen hyvää tehnyt sekään… Kun tulin takaisin Suomeen ja palasin meikkirutiinini pariin, ihoni alkoikin oireilla. Hiusrajaan puski pientä näppylää ja kasvojen iho ei tuntunut millään sopeutuvan takaisin tänne Suomen ilmastoon. Saman ruljanssin kävi läpi myös hiuspohjani, joka se tuntui rasvottuvan päivässä.

Onneksi nyt olen saanut tasapainotettua taas ihoni palaamalla normaaliin rytmiin ihonhoitoni saralla. Rutiineihini kuuluu puhdistus ainoastaan iltaisin ja toisinaan (liian harvoin) sipaus kasvovoidetta. Olen siis todella laiska käyttämään kasvovettä ja kosteuttamaan ihoani säännöllisesti. Cederroth haastoikin minut tällä viikolla kauppoihin saapuvan L300-sarjan myötä petraamaan ihonhoitorutiineitani ja raportoimaan teille miltä merkin uudet tuotteet tuntuvat päivittäisessä käytössä.
  Ruotsissa ainoastaan apteekeissa myytävä L300-ihonhoitosarja on yksi länsinaapurimme suosituimmista. Tällä viikolla tuotteet saapuvat myyntiin vihdoin siis myös Suomeen päivittäistavarakauppoihin, tavarataloihin ja erikoisliikkeisiin. Sarjan tuotteet ovat kaikki hajusteettomia ja mineraaliöljyttömiä, eivätkä ne sisällä parabeeneja (säilöntäaine, joka saattaa allergisoida) tai muita tunnettuja allergeeneja. Yli 30-vuotiaasta sarjasta löytyy tuotteet sekä kuivalle iholle, sekaiholle että ikääntymisen merkkejä vastaan.

Minulla on testikäytössä siis tämä sekaiholle suunnattu sininen Fresh Hydration sarja, josta löytyy puhdistusgeeli, kasvovesi, päivävoide ja silmämeikinpoistoaine. Käytän yleensä enimmäkseen kasvojen puhdistukseen joko geeli- tai vaahtomaisia tuotteita, sillä pidän siitä ”puhtauden tunteesta” minkä näillä tuotteilla täyteläisempää puhdistusmaitoa paremmin saavuttaa. Innolla lähden testaamaan siis tuota Fresh Hydration puhdistusgeeliä, joka ensituntumalta tuntuisi olevan sopivan pesevä ja poistavan kasvoilta myös tuhdimman meikin.

Lisäksi lupaan tämän huhtikuun testijaksoni aikana opetella vihdoin käyttämään kasvovettä. Kasvoveden tarkoituksenahan on palauttaa iholle sen normaali happamuus ja toisinaan myös kosteuttaa ihoa. Tämäkin Fresh Hydration kasvovesi on alkoholiton (eikä siis kuivata ihoa) ja se lupaa sekä raikastaa, että kosteuttaa ja myös rauhoittaa ihoa. Jään innolla odottamaan kuinka kasvoveteen tottumaton ihoni oikein reagoi. Moni vannoo kasvoveden käyttämiseen aamuin illoin ja ehkäpä minäkin ujutan joka aamuisen kasvoveden käytön aamutoimiini?

Puhdistusgeelin ja kasvoveden lisäksi tähän normaalin ihon sarjaan kuuluu oma silmämeikinpoistoaine, sekä kasvovoide. Tunnustan, että pesen usein silmämeikin pois samalla puhdistustuotteella, kuin muunkin meikin, joten tämä Gentle Eye Make-Up Remover jos mikä tulee tarpeeseen, herkkä silmänympärysiho kun tarvitsee mielellään ihan oman tuotteensa. Tämä öljytön silmämeikinpoistoaine poistaa silmämeikin hellävaraisesti ja hoitaa samalla silmänympärysihoa. Tuote sopii myös mainiosti piilolinssien käyttäjille. Tällä voi muuten poistaa halutessaan myös huulimeikin, ainakin minulla nimittäin nuo kovasti pigmenttiä sisältävät huulipunat tuppaavat jämähtämään huulille. 

Viimeinen testituote L300-sarjasta on Fresh Hydration kasvovoide, joka vaikuttaa sopivan kevyeltä omaan makuuni. Tuote lupaa myös vähentää kiiltoa ja tasoittaa ihon sävyä, katsotaan siis mihin tämä voide pystyy! Testijakso L300-sarjan parissa alkaa siis tänään ja lupaan raportoida tuntemuksiani jälleen parin viikon päästä, silloin pureudutaan tarkemmin myös tuotteiden INCI-listaan. 


Onko joku teistä jo törmännyt tähän sarjaan jossain? 
Miltäpä vaikuttaa?

Postauksessa näkyvien tuotteiden hinnat n. 7,90-11,90€

0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Hei, Tää ei nyt kuulu tähän postaukseen mutta auta! Joku aika sitten oli asukuva valkoisesta mekosta jossa keltainen vyö. Koska Se oli? En löydä sitä millään ja haluun sellaisen!!;

  0
  1. Eikai mulla semmosta oo ollut? 😀

   0
 2. Just tänään katselin näitä Cittarista lounasta hakiessani, mutten uskaltanut vielä ostaa, kun oli ihan uusi tuttavuus minulle! Ei olleet kyllä ainakaan pahan hintaisia. 🙂

  0
  1. Ovat kyllä olleet ihan todella hyviä hintaansa nähden! Pesevät monet kalliimmat merkit mennen tullen. 🙂

   0
 3. Myyn työkseni kosmetiikkaa ja nämä tulivat meille myyntiin. Odotan innolla käyttökokemuksia näistä. Suosittelen lämpimästi kasvoveden käyttöä edes aamuisin, en voisi itse kuvitellakaan olevani ilman. Ja tietysti siksikin, että ihon luonnollisen happamuuden palauttaminen parantaa kasvovoiteiden ja seerumeiden tehoja. Minua kyllä tässä sarjassa hieman ärsyttää tuo parabeenittomuus. Ne voivat aiheuttaa allergioita, kuten mikä tahansa kosmetiikan raaka-aine. Kuitenkin parabeenien tilalle laitetaan usein säilöntäaineita, jotka eivät ole yhtä tehokkaita tai aiheuttavat allergiaa parabeeneja enemmän. Nämä paraben free, mineral oil free yms. merkinnät pakkauksissa lisäävät turhaa pelkoa kuluttajille.

  0
  1. Joo, minä tiedän kyllä tuon kasvovedenkäytön tärkeyden ja tehtävän, mutta laiska on laiska. No onneksi olen saanut ujutettua kasvoveden edes toisinaan aamuihini! 🙂

   Parabeenit ovat todellakin se tutkituin säilöntäaineryhmä ja saavat niskaansa ihan turhaan kritiikkiä. Tämä on luultavasti vain ”mainoskikka” tässä yhteydessä, jotta asiakkaat jotka välttelevät parabeeneja löytäisivät myös sarjan. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM