Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Estenomi testaa – L300 testijaksokuulumisia

Yhteistyössä Cederroth

Kuten ehkä joku näppärän matikkapään omaava tyyppi huomaakin, venähti parin viikon L300-testijaksoni raportointiaika kolmeviikkoiseksi. No tulipahan ainakin testattua kunnolla! Tuotteita on jäljellä edelleen rutkasti, joten harjoitukset jatkuvat. Lueskelkaahan alta kuinka testijakso on sujunut, loppuraportin tarjoilen teille sitten ensi viikolla.

Kuva mökiltä Savosta, jossa koko L300-sarja oli minulla mukana.

L300-sarjan testipäiväkirja : Minustako kasvoveden käyttäjä?

Tiistai 8.4.

Raikastaapa kasvovesipyyhkäisy heti aamusta kivasti! Tästä pitää todellakin tehdä jähmeiden aamujen piristys, kysynpä vaan miksen ole käyttänyt kasvovettä virkistämään olemusta aina?

Torstai 10.4.

Olen nyt käyttänyt kasvovettä aamuin illoin vaikken olisi meikannutkaan jo kahden päivän ajan, voidaanko nyt jo puhua rutiinista?

Sunnuntai 13.4.

Muut bailasivat gaaloissa, minun viikonloppu meni Savossa mökillä meikittä rentoillessa. Tunnustan, lipsuin jo hyvin alkaneesta kasvovesirutiinistani aivan totaalisesti. Raahasin kuitenkin koko sarjaa tunnollisesti mökillä mukana. Ehkä hankin tulevaisuudessa erikseen pienet läpinäkyvät purnukat aina matkalle mukaan otettavaksi? Koko sarjan raahaaminen viikonloppulomalle tuntui työläältä, varsinkaan kun en edes käyttänyt tuotteita…

Tiistai 15.4.

Paluu kasvovesikäyttäjäksi venähtää parilla päivällä, mutta kun ne tuotteet olivat siellä viikonloppukassin syövereissä… Olen ehkä maailman huonoin keksimään tekosyitä omalle laiskuudelleni?

Torstai 17.4.

Olen päässyt taas kiinni ihonhoitorutiineihini. Kasvoveden käyttökään ei tunnu enää niin tuhottoman työläältä. Olen myös vakuuttunut sarjan puhdistusgeelin tehosta, se poistaa ihan kunnon meikin yhdellä pesulla!

Maanantai 21.4.

Kuka yllättyy, jos paljastan herkutelleeni pääsiäisen pyhät kotona ilman meikkiä? Ja ilman kasvovettä. Jep.

Perjantai 25.4

Wohoo! Olen puhdistanut kasvoni tunnollisesti pääsiäislomalta paluun jälkeen joka ilta. Kasvoveden kanssa olen lutraillut myös aamuisin ja iho kiittää!

Sunnuntai 27.4.

Yleensä en meikkaa ollenkaan sunnuntaisin, mutta tämä päivä meni blogikirppiksellä. Pesen meikit pois heti kun pääsen kotiin ja suuntaan päiväunille. Olenko muuten jo maininnut, että silmämeikinpoistoaine todella tekee mitä lupaa, eli poistaa tuhdimmankin silmämeikin, mutta kuitenkin silmiä ärsyttämättä.

Tiistai 29.4.

Kotitoimistoalkuviikko on mennyt kotitoimistoon hautautuneena. Poistun aamusta verikokeeseen ja unohdan lähtöhässäkässä myös kasvoveden. Illalla parin päivän ihonhoitorutiineiden laiminlyönti ilmoittelee itsestään hiusrajassa tykyttävän finnin muodossa. Jee…

Keskiviikko 30.4.

Yhteenvetona todettakoon, että olen käyttänyt testijakson aikana kasvovettä enemmän kuin koskaan yhteensä, mutta siltikään en täysin onnistu tavoitteessani käyttää sitä joka ilta ja aamu.

Harjoitukset siis jatkukoon! 

Tuotteet blogin kautta saatu.

 

0

0 Comment

  1. Nimetön says: Vastaa

    Moi! Selailin noiden L300-tuotteiden INCI-listoja ihan huvikseni (kovin paljon en niistä mitään ymmärrä) ja huomasin niiden sisältävän ureaa. Miksi ja miten, häh? Käytetäänkö sitä paljonkin kosmetiikassa ja onko se hyvä asia?

    0
    1. Hyvä huomio. Kosmetiikassa urea tuotetaan keinotekoisesti ja se toimii kosteuttajana (humektanttina) joten kyseessä ei ole siis huono asia. Ureaa käytetään paljon kosmetiikassa ja se on ihan hyvin siedetty asia 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.