Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SUNday

Höllöttely se vaan jatkuu täällä Thaimaassa edelleen. Mittari kipusi sunnuntain kunniaksi kunnioitettavaan 34 plusasteeseen. Tänään olen poistunut talon muurien ulkopuolelle ekaa kertaa sitten perjantain. Käytiin vähän käppäilemässä ja ruokkimassa tuota meidän talokylän pihapiirissä pyörivää Turrea. Toinen uskalsi tänään jo ottaa leipäpalasen kädestä, eli kyllä meistä vielä tässä viikon aikana frendit tulee!

Törmättiin samaisella kävelylenkillä myös vesipuhvelilaumaan, jotka vaelsivat ilmeisesti kotia kohti, matkasivat nimittäin päivällä juurikin toiseen suuntaan. Pihapiirissä kasvaa kookosten lisäksi papaijapuita ja allas ja siellä lilluttelu on edelleen aivan parasta lomatekemistä. Huomenna ohjelmassa jo sitten vähän muutakin, kun suunnataan ainakin wakeparkkiin ja kaupungille pyörimään. Vaikka eipä siinä, kyllä pelkkä maanantai altaalla kuulostaisi sekin korvaani aivan erinomaiselta.

0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Oon vaan vähän kateellinen tosta auringosta! Ja uima-allas! Ooooh.

  0
  1. Aurinko ja allas, mitä sitä muuta ihminen tarttee 😉

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Aivan ihana tuo maksimekko, onko mistä ostettu? (:

  0
  1. Tiiätkö, se on ostettu pari vuotta sitten Berliinin Primarkista 5€:lla :DDD Aivan lemppari hellevaate!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM