Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Snorklaamassa Koh Talulla

Jopas aika kuluu kuin siivillä täällä Hua Hinissa! Paljon on ehditty touhuamaan ja tässä jo toisiksi viimeisen illan menoja vielä pohditaan, suunnataanko nyt vielä ekaa kertaa ”keskustaan” iltaa istuskelemaan, vai jäädäänkö suosiolla tänne talolle lököttelemään. On tässä taas aikamoinen pähkäileminen perjantai-illan kunniaksi…

Eilen kuitenkin suunnitelmat olivat harvinaisen selvät ja lähdettiin jo seiskalta aamulla ajelemaan lähes kolmen tunnin matka Koh Talua kohti. Oltiin vuokrattu ”taksi” koko päiväksi, sillä meitä lähti mukaan kuskin kanssa ainoastaan viisi henkilöä. Koh Talun vastarannalta vuokrattiin vene porukallemme päiväksi ja suunnattiin kohti saarta ja koralliriuttoja. Hintaa veneelle tuli ankaran tinkimisen jälkeen saman verran, kuin mitä jonkun tunnin päästä lähtevä yhteiskyyti olisi maksanut. Suosittelen kysymään yksityiskyytiä ja venettä vähänkään isommalle porukalle, sillä näin säästettiin n. 1000bahtia/hlö.

Päivä oli aluksi hieman pilvinen, mutta silti näkyvyyttä vedessä oli oikein kivasti ja kalat parveilivat ihan kirjaimellisesti älyttöminä rykelminä veneemme ympärillä. Siinä vaiheessa, kun kalat näykkivät jo käsivarttani, tuli hieman kiire pois tuolta vedestä. Pysähdyttiin päivän aikana yhteensä pariin eri kohtaan snorklailemaan ja nautittiin veneessä välillä myös lounas. Koko venereissu kesti yhteensä joku nelisen tuntia ja se oli kyllä ihan riittävästi.

Minä näytän kyllä suorastaan idiootilta aina noissa snorklausvarusteissa, mutta GoProlla kuvattua vedenalaiskuvaa on kyllä pakko lisätä jossain vaiheessa tänne blogiinkin, sen verran upealta siellä pinnan alla näytti. Vielä huominen ollaan täällä Hua Hinissä ja sitten sunnuntaina osa porukasta matkaa jo Suomeen ja me siirrytään vielä Bangkokiin.

Mukavaa viikonloppua sinne, ilmeisesti me nyt lähdetään pyörähtämään siellä keskustassa! 🙂

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM