Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Roses

Toivottavasti teillä on ollut yhtä rennonletkeä viikonloppu, kuin minulla. Oikeastaan nämä pari vapaapäivää ovat menneet lähinnä kotona puuhastellessa ja House of Cardsia Netflixistä tuijotellessa. Siivosin eilen rankalla kädellä meikkijemmojani ja luovuin haikein mielin mm. lähes 10v vanhoista Diorin, DKNY:n ja Lancômen huulikiilloista, joita olen säästellyt lähinnä nostalgia-arvonsa vuoksi. Muistan kuinka suurilta sijoituksilta ne sillon parikymppisenä tuntuivatkaan…

Annettiin nyt tuolle House of Cardsille vihdoin mahdollisuus (paljon hehkutetun toisen tuotentokauden myötä) ja eipä varmaan yllätä, jos paljastan, että koukussa oltiin taas melkeinpä heti! Toinen sarja, joka vielä odottelee kansissaan on tuo Sillan kakkoskausi, joka ostettiin extempore Citymarketista. Eka jakso jo katsottiinkin ja oikein lupaavalta vaikuttaa taas sekin! Otetaan mielellään mainioita sarjasuosituksia etenkin tuolta Netflixistä vastaan, sillä kohta taas ollaan vailla uutta katsottavaa. Tähän mennessä ollaan katsottu sieltä jo Silta, SOA, Orange is the New Black, UNIT, Breaking Bad, Californication, Breakout Kings, Modern Family yms. Lisäksi DVD:iltä ollaan katsottu viime aikoina Hawaii 5-0 ja NCIS Los Angeles.
 
Sarjojen tuijottelun lisäksi vedin tänään ekaa kertaa lenkkarit pitkästä aikaa jalkaan ja painelin Jykän kanssa Harjulle lenkille. Maastot alkaa jo vähitellen olla sulana ja pääsen harrastamaan lempipuuhaani, eli metsäpoluilla tarpomista. Eipä tuo Jykäkään moista pahakseen pistä. Näin tuolla 45minuutin reippailullani mm. haukan hyökkäävän harakan kimppuun ja keräsin kotia koristamaan kimpun pajunkissoja. Harmi ettei aurinko tänään paistanut yhtä kauniisti kuin eilen, toivottavasti ensi viikolle luvatut lämpimät ja aurinkoiset päivät pitävät paikkansa. Olisin kyllä ihan valmis jo kevään tuloon! 

Alla olevat asukuvat eivät ole suinkaan viikonlopulta, en nimittäin jaksanut meikata kertaakaan saati kihartaa hiuksiani, vaan Pauliina nappasi ne H&M:n showroomilla, jossa käytiin torstaina tutkimassa uutta Conscious-mallistoa. Itse mallistosta lisää vielä kenties myöhemmin, nyt menen santsaamaan äsken uunista tullutta kaalilaatikkoa ja taidan laittaa vielä yhden jakson House of Cardsia pyörimään.

Ensi viikosta tulee hyvä, eikö? 🙂


 
Mekko / Dress ASOS (UK22)
Leggings New Look (UK20)
Kengät / Shoes Nike Air Max (US9)

0

0 Comment

 1. White Collar, eli Kovat Kaulassa on ihan mahtisarja. Hauska ja jännittävä ja silmänruokaakin. 😉
  Ihana tuo ruusumekko ja upee toi sun rusketus!

  0
  1. Tätä pitää kyllä kattoo! 🙂

   Kiitos Jutta (kiitos myös korviksista, olivat ihanat!!)

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Netflixistä kannattaa katsoa New Girl -sarja! Siitä pyörii tv:ssä uusin kausi. Ihan mahtava sarja 🙂

  0
  1. Hei mahtavaa, tää kuulostaa lupaavalta! 🙂

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Hei, kysymykseni saattaa kuulostaa hieman oudolta, mutta oletko ikinä ajatellu laihduttamista tai onko elämäntaparemontti jo menossa kenties? Ihan näin ystävällismielisessä sävyssä kyselen 🙂 hieno tyyli sulla.

  0
  1. Kiitos. 🙂

   En tiedä oikein mitä tähän vastaisi, kai jokainen lihava on joskus AJATELLUT laihduttamista. Toteutus onkin sitten jo eri juttu. Pienet teot on ne tärkeimmät, oon sitä mieltä.

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  how i met your mother on ihan huippu ja sit voi kattoo myös poikaystävänkaa 🙂

  0
  1. Aloin joskus kattomaan ja ei jotenkaan aluks ainakaan vakuuttanut. Täytyy antaa siis toinen mahdollisuus 🙂

   0
 5. you looks amazing. the dress is so beautiful.
  im in love with your style and your blog.

  xo
  Steffi

  0
  1. Thanks Steffi! 🙂 I love that dress too!

   0
 6. Yllä mainittujen lisäksi suosittelen House of Lies -sarjaa. Osan pilotista tuijotin vaan suu auki sitä käsittämätöntä menoa! Don Cheadle on huippu itsekkäänä paskiaisena, ja yhdessä sivuosassa viihdyttää Kirsten Bell. 🙂

  0
  1. Hehee, täytyypä siis tsekata tämäkin! Kiitos vinkistä 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM