Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Pool babe

Pakkauspuuhat on parhaillaan loppusuoralla, täällähän on jo puoliyö. Herätyskello soi noin neljän tunnin päästä ja viideltä minibussi starttaa kohti Bangkokia ja lentokenttää. Heitetään osa porukasta kentälle ja jatketaan vielä äipän ja siskoni, sekä hänen poikaystävänsä kanssa vielä muutamaksi päiväksi Bangkokin humuun.

Tänään vietettiin siis viimeistä päivää täällä meidän Hua Hinin talon altaalla ja eilisen rilluttelun takia kampesin altaalle itse vasta puoliltapäivin. No, onneksi aurinkoa riitti taas pitkälle iltaan ja väriäkin on tullut kyllä pintaan ihan kivasti. Vielä muutama päivä aikaa syventää rusketusta Bangkokissa ja sitten takaisin ilmeisesti aika räntäsateiseen Suomeen!

Pukeutuminen täällä on ollut pitkälti sitä maximekkolinjaa, mitä arvelinkin ja suurin osa talollaoloajasta on mennyt rehellisesti uimavarusteissa (uikkaripostausta tulossa). Muutaman kerran olen kuitenkin vetänyt päälleni muutakin kuin uikkarit ja tämä Junarosen sample-laarista pelastettu mekko on toimittanut ”allasmekon” virkaa täällä helteessä.
 

Aurinkolasit / sunglasses D&G
Mekko / Dress Junarose (M)

Toivottavasti Bangkokissakin riittää aurinkoa, siellä kun tuppaa välillä olemaan vähän samea ilma, lämpöa ainakin on luvattu ruhtinaalliset 35°C. Illanjatkoja sinne, Hua Hin kiittää ja kuittaa! 🙂

Arskat ja mekko blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Ihania kuvia.Tässä alkaa lomakuume nousta, heinäkuussa tiedossa oma matka. Ihanaa päästä reissuun vaikkakin toiset sitä mieltä ettei kesällä pois Suomesta, mutta mentävä on silloin kun on mahdollisuus. Mukavaa loman jatkoa!

  0
  1. Kiitos 🙂 Voi kun kuulostaa ihanalta! Minne olette suuntaamassa? 🙂

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Ihana mekko!

  0
  1. Kiitos! Toivotaan, että tuo tulee tuotantoon 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM