Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Maailman parhaat leggingsit!

Mitkä vaatekappaleet yhdistävät aika monia asukuviani? No ne maailman parhaat Piruetin leggingsit tietysti! Minulta kysytään ehkä kerran viikossa noista leggingseistä ja nyt tulee taas informaatiota, moiset ovat lämmittäneet jalkojani erittäin onnistuneesti nimittäin jo pari kolme vuotta.

Maailman parhaat leggingsit ovat siis alunperin luistelijoille tarkoitetut Thermo Lycra-leggingssit, eli talvileggingssit. Toisinsanoen leggareiden sisäpinta on semmosta pehmoista nupukkaa ja ovat muuten tämän vuoksi ihan tosi lämpimät jalassa. Tuo malli on myös niin venyvä, että minulle passaavat oikein hyvin ne L-koon leggarit ja kyllä, tulevat sopivan ylös ja kurovat jalkoja jopa kasaan, joten jokainen muhkura ei nämä jalassa näy. Eivätkä muuten kieri alas, sekin kun tuntuu meillä XL-kokoisilla olevan välillä ongelmana!

Kaiken lisäksi näitä saa tilattua eri väreissä ja matskuissa + tarvittaessa pituutta saa lisättyä pientä korvausta vastaan oman jalan mukaiseksi. Piruetin leggingsit tehdään vieläpä Tampereella, joten mikäpä sen kivempaa. Ainut joka leggingseistä saattaa tuntua kovalta kertasijoitukselta on tuo hinta, nämä maksavat nimittäin 47€. Voin kuitenkin vannoa, että ovat jokaisen euron arvoinen sijoitus, itselläni ensimmäiset kestivät heittämällä pari vuotta kovassa käytössä ja minä muuten olen testannut ja puhki kuluttanut kohtalaisen monet leggingssit… Äkkiä niistä jopa jo kaupassa hajoavista (tosijuttu) kympin leggareista kertyy tuo vajaa viisikymppiä, joten suosittelen säästämään hetken ja sijoittamaan näihin.

Itse käytän yleensä aina näitä ”talviversioita”, mutta näistä on olemassa myös Supplex-leggings, josta löytyy kahta eri pituutta ja jotka eivät siis ole yhtä lämpimät kuin nämä talvileggingssit. Pidemmän hinta on 43€ ja lyhyemmän 41€. Nämä ei myöskään jousta ihan yhtä paljon ja minulta löytyykin niistä koko XL. Suosittelen sovittamaan myös nämä, mutta itse kyllä liputan tuon Thermo Lycran nimeen!

Ja ettei hinta tuntuisi niin suolaiselta, 
saa Piruetin Forumin myymälästä salasanalla 
PlusMimmi 
10% alennuksen molemmista leggingseistä tämän kevään syksyn 2014 ajan, 

joten menkäähän ostoksille! 

Vai joko nämä löytyvät vaatekaapista? Oletko jo todennut nämä maailman parhaiksi? Nyt saa ylistää!


Leggingsit blogin kautta saatu.

 

0

28 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Moi, kovasti kiinnostais, mutta olen kovin epäileväinen.. kestääkö nämä alati toisiinsa hinkkaavat reidet niin, ettei kulu puhki/ ratkea haaroista?

  0
  1. Kestää. Minulla kestivät kaksi vuotta kovassa käytössä! 🙂

   0
 2. Höh, tylsää että alennuksen saa vain Helsingin myymälästä eikä muualta. 🙁

  0
  1. Joo, harmittaa kyllä! Olisin halunnut saada myös alekoodin nettikauppaan, mutta nyt ei onnistunut!

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Jes, ihanaa – pakko tilata vaikka yhdet supplexit mulla onkin (…ja tietty jalassa nytkin!) Ihan parhaat, ovat kuin uudet vaikka ovat yli vuoden vanhat ja jatkuvasti käytössä-pesussa-käytössä-pesussa ja kuivausrummutankin ne. Kiitos alekoodista 🙂

  0
  1. Voi hitto, kun se alekoodi ei toimi netissä, mutta liikkeessä kyllä 🙂

   0
 4. Itse olen muodostelmaluistelija ja nuita on tullut käytettyä kyllä jäällä ja ihan arkiasuissakin. Päivittäsessä käytössä kestivät mulla reilun vuoden ja ovat aivan maailman parhaat legginssit ikinä!

  0
  1. Juurikin näin! 🙂 En oo siis mielipiteeni kanssa yksin!

   0
 5. Anonymous says: Vastaa

  Mulla on kahdet supplexit, todella kovassa käytössä ovat olleet ja varmasti kestää. Muita mustia legginssejä ei tarvi enää ostaa 🙂

  0
  1. Samoin 🙂

   0
 6. Anonymous says: Vastaa

  On muuten ihan ykköslaatua! Tyttöni harrastaa luistelua ja tanssia joten
  kovassa käytössä ovat. Noi ohkasemmat kestää hyvin kulutusta kun meillä
  oli yli 2 vuotta ennen kuin hajosivat. Ja siis monta kertaa viikossa pidetään
  sekä koulussakin liikuntatunneilla. Tyttöni sanookin että ovat parhaat jalassa 🙂

  0
  1. Juurikin näin! 🙂 Ovat todellakin aivan parhaat!

   0
 7. Anonymous says: Vastaa

  Itselläni on usein ongelma että legginsit hiertyy jalkojenvälistä kun kävelee edes takasi.. Mites piruetilla, onko kangas tukevaa ”jalkojen välissä” vai ihan samanlaista mitä H&Mssä myydään, voisitko valaistaa minua ^^ ?

  0
  1. Ei ole samanlaista kuin perus trikooleggarit vaan paksumpaa! Eli semmosta ”voimistelupukukangasta” 😀

   0
 8. Anonymous says: Vastaa

  Mulla ollut talvileggarit yli 2v. käytössä, menee kesät talvet, töissä ja vapaalla 🙂 hinta tietty suolainen mutta eipä ole tarvinnut niitä halpisleggareita enää osteskella ja jatkuvasti miettiä että koska ratkee! <3

  0
  1. Joo, kyllä maksavat aika äkkiä ittensä takaisin nämä! 🙂

   0
 9. Nimetön says: Vastaa

  Siis miten te saatte kahdessa vuodessa leggingsit rikki? Mielestäni ihan tajuttoman lyhyt aika sekin.

  0
  1. No jos on yhtään taipumusta siihen, että reidet hinkkaa, niin eipä oo mikään ihme! 😀

   0
 10. Olen hankkimassa uusia, kestäviä leggingsejä ja jostain kumpusi mieleen juuri nämä More To Loven ajoilta 🙂 Ovatkohan nuo paksummat talvileggingsit liian kuumat esim. syksyyn ja kevääseen kun lämpötila on plussan puolella? Vai pitäisiköhän suosiolla ostaa ne ohuemmat ja ottaa sen verran iso koko että tarvittaessa talvipakkasilla alle mahtuu vaikka sukkahousut?

  0
 11. Hanna-Reetta says: Vastaa

  Moikka. Nyt ovat netissäkin 15% alella 🙂

  0
 12. En kyllä voi allekirjoittaa tätä. Tilasin molemmat leggarit: talviversiot olivat toisen käyttökerran jälkeen haaroista täysin nukkaantuneet ja Supplexit eivät vain pysy jalassa. Lisäksi Supplex versiot ovat tosi haalean mustat, lähes harmaat. Reklamoin Piruetille tuosta nukkaantumisesta ja sain vastaukseksi, että kuuluu kankaan ominaisuuksiin. Jep, tätä oletinkin lähes 50 euron leggareilta… 🙁 Oon kyllä tosi pettynyt!

  0
  1. No jopas on! Mullahan nuo talviversiot ovat pysyneet tosi hyvänä pitkään. Toista mallia ei tällä hetkellä käytössä olekaan. Onkohan siellä muutettu tuota kankaan koostumusta jotenkin? Täytynee selvittää asiaa!

   0
 13. Moi! Osaisitko kertoa kuinka ylös noi thermoleggingsit tulee? Eli saako vedettyä reilusti vatsan päälle?
  Mulla on just tavallisissa leggingseissä se ongelma että useat niistä jää liian alas ja siksi rullaavat alas. Ja nyt olis lämmittävämmät hakusessa 🙂

  0
  1. Tulevat kyllä itselläni reilusti navan yläpuolelle js eivät rullaannu! ☺️

   0
 14. Kovasti kiinnostaa noi leggingsit, mutta en osaa päättää supplexin ja thermolycran välillä. Onko toi talviversio kuinka hiostava sisällä oleskellessa? Ja sitten koosta vielä… Pitääkö tuo Piruetin oma kokotaulukko miten hyvin paikkansa? Sen mukaan mulla pitäisi olla koko XL eli siis ton talviversion kohdallako L? Oon pitkä (lahkeen pituus jotain 84-85), mutta myös melko tukevahko joten aina ei oo leggingsien löytäminen ihan helppoa!

  0
  1. Supplexit ovat huomattavasti napakammat, joten kannattaa huomioida se koossa. Tuo talviversio taas venyy enemmän, joten uskoisin, että sulle riittää siitä hyvin L. Voin suositella noita thermolycraisia oikein lämpimästi. Minusta ne päällä ei tule liian kuuma sisätiloissa. 🙂

   0
 15. Hei! Vieläkö käytät näitä piruetin leggareita? Mietin kannattaako tilata. Etsin täydellisiä leggareita jotka nousee napaan asti ja istuu täydellisesti.. käytän L & Xl vaatetta 🙂

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Minulla ei ole ollut näitä enää pariin vuoteen mutta pitäisi kyllä hankkia! Toivottavasti malli ei ole muuttunut, aiemmin oli juurikin täydelliset ja juurikin korkeat. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM