Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Jutta JUNAROSE-stailattavana

Yhteistyössä JUNAROSE.

Tapasin JUNAROSE-stailauskisan voittajan jo ennen reissuun lähtöäni ja vietettiin Jutan kanssa mukava parituntinen Kampin Vero Modassa vaatteita sovitellen. Jutta kirjoitti kisakommentissaan minulle näin : ”Sairastuin viime vuoden elokuussa syöpään ja olen ollut siitä asti sairaslomalla ja nyt kun ajatukset alkavat olla jo maaliskuun alussa tapahtuvassa työhönpaluussa huomaan, että peilistä katsoo hoidoista ja leikkauksista nuutunut ja nuhjaantunut olento, josta pitäisi jollain keinoin saada kaivettua se entinen iloinen ja pirteä naisellinen nainen esiin!” – Ja mehän muuten kaivettiin!

Jutan tilanne oli muuttunut tuosta kommentin jättämisestä viikossa vieläpä niin, että hoidot kohdunkaulan syöpään aloitettiinkin heti maaliskuun alusta uudelleen, joten nainen toivoi, että ehtisimme tapaamaan mahdollisimman pian. Järkättiinkin treffit jo heti loppukuusta ja stailaus ennen hoitojen jatkamista ja töihin paluuta tuli enemmän kuin tarpeeseen.

Kampissa minua odotteli ihanan positiivinen ilmestys. Jutta haluaa puhua avoimesti sairaudestaan ja kehotti minua kertomaan asiasta myös täällä blogissa. Aivan uskomattoman rohkea ja upea nainen kyllä!

Jutalla oli tosi kiva tyyli jo valmiiksi, mutta nainen kaipasi vielä lisää rohkeutta pukeutumiseensa. Musta ja harmaa ovat vaivihkaa vallanneet vaatekaapin ja Jutta toivoi värien lisäksi lisää rohkeutta esitellä omasta mielestään turhan suuria reisiään, joita hän tuppaa piilottelemaan mm. hameiden ja tunikoiden alle. Tämän vuoksi pitkän Jutan vartalon mittasuhteet vääristyvät aikatavalla.

Silmäiltiin ensin yhdessä JUNAROSEn osastoa, josta poimittiin muutamia kivoja asukokonaisuuksia sovittelumaratonia varten. Jutta ihastui kovasti tuohon keväisen pinkkiin väriin, jota löytyy tällä hetkellä useammastakin eri tuotteesta. Tuo hopeinen ”haarniska” taas ei ollut yhtään Jutan mieleen ja jätettiinkin se suosiolla pois.

Jutalla oli toiveissa löytää myös uusi kevättakki, joten tuo tekonahkatakki tuli eteen kuin tilauksesta. Lisäksi yleensä pitkiä takkeja suosiva Jutta astui tämän myötä ronskisti oman mukavuusalueensa ulkopuolelle.

Alettiin kokeilemaan rohkeasti erilaisia asukokonaisuuksia ja etsimään sitä rempseää Juttaa. Aikamoinen taistelija hän tuntuu kyllä olevan ja tuo osuva t-paita päätyikin ensimmäisenä takin lisäksi ostoskoriin. Alerekistä löytyneet tosi kivat timanttifarkut osoittautuivat vähän turhan lyhyiksi. Lahkeen timantit ovat muuten oiva keino hämätä katse nilkkoihin.

Pinkki paita toi sitä toivottua väriä vaatekaappiin ja taipuu yllättävän moneen asukokonaisuuteen.

Eläinkuoseja rakastava Jutta halusi sovittaa tuon seepra-kuosisen neuleen, mutta todettiin se yhteistuumin vähän turhan muhkeaksi. Yleensä farkkuja vierastava nainen puolestaan ihastui noihin JUNAROSEn mustiin farkkuihin.

Make it happen!

Kiikutin sovariin tuon tyttömäisen neuleen, jonka hihat ovat pitsiä ja Jutta ihastuikin siihen palavasti. Printtipaita sai kuitenkin tällä kertaa jäädä kauppaan.

Ihana toppi ja neule, mutta yhdessä vähän liikaa. Molemmat kuitenkin lähtivät Jutan mukaan.

Jutta totesi selästä pitsisen rokkihenkisen t-paidan olevan aivan hänen näköisensä ja lisäksi tuo harmaa hame nousi Jutan lemppariksi.

Pakotin naisen sovittelemaan vielä tuota hiljattain kauppoihin saapunutta jumpsuittia (IHANA!), mutta valitettavasti koko oli Jutalle yhden liian pieni. Muuten tosi kivan näköinen kyllä, joten menkäähän jumpsuittia metsästävät pian ostoksille!

Tässä vielä oma keväinen lempparini kaikista Jutan sovittelemista asuista. Koko asu laukkua ja huivia myöten löytyykin tällä hetkellä Jutan vaatekaapista. Hyvältä näyttää!

Siinä vielä väsyneet, mutta onnelliset Jutta ja minä. 🙂

Ainakin minulla oli tosi kiva parituntinen ja toivottavasti myös Jutta sai lisää virtaa jaksaa jälleen alkavat hoidot läpi. Eikö niin, että tsempataan Juttaa oikein porukalla! You go girl!! 🙂

 

EDIT: 11.12.2014 Lepää rauhassa Jutta! <3

0

0 Comment

 1. Hyviä valintoja olette tehneet 🙂 Yhtään ei harmita, että en tätä palkintoa itse saanut, meni nimittäin juuri oikeaan osoitteeseen. Jutalle ISO tsemppihali ja aurinkoista kevättä!

  0
 2. Aivan upee nainen tuo Jutta! Ja asukokonaisuudet oli nappeja! Tuo koralli värinä sopii tosi hyvin 🙂

  0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Ihana Jutta:)!!!!

  0
 4. Tsemppiä tosi paljon ja hyvältä näyttää 😀

  0
 5. Anonymous says: Vastaa

  Tsempataan! <3 rohkea ja upea nainen! 🙂 ihania vaatteita löysitte, tuo pinkki on niin ihana karkkiväri näin keväällä, sitä pitäisi saada omaankin kaappiin. Ja tuo jumpsuit, on muuten ihana! 🙂

  0
 6. Tuo harmaa hame ja nahkatakki sopivat todella hyvin Jutalle. 🙂
  Kaikkea hyvää hänelle 🙂

  0
 7. Tua missä on toi numerot paidassa isolla sopi todella hyvin jutalle ja kivoja asu kokonaisuuksia 🙂

  0
 8. Anonymous says: Vastaa

  Jutta! Upea nainen olet, wow!!! Hengessä mukana!

  0
 9. Todella upea nainen niin sisältä kuin ulkoa!:) tsemppiä ja kaikkea hyvää<3!

  0
 10. Todella upea saada tuollainen piristyspäivä. Hyviltä vaatteet näyttivät! Oikein paljon tsemppiä ja voimia hoitoihin sekä jatkoon Jutalle! <3
  Nim. Itsekin Junarosen farkkuihin ihastunut

  0
 11. Anonymous says: Vastaa

  Koralli sopi tosi hyvin! En ole oikein ymmärtänyt ihmisiä, jotka haluavat salata sairauttaan. Avoimuus lisää tietoisuutta, ja puhuminen saattaa myös helpottaa omaa oloaan. Toivon paljon hyvää Jutalle ja taistelutahtoa parantumiseen! -Johkis-

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM