Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JUNAROSE-ilta

Saatoin saada tuossa äsken pienehkön hermoromahduksen, kun Flickr oli mennyt ja uudistanut kokonaan systeeminsä ja en millään meinannut löytää tapaa kuinka saada näppärästi nämä kuvat tänne. No vieläkään homma ei suju ihan entiseen malliin, mutta ovatpahan ainakin vihdoin täällä, kiitos helpdeskini Pauliinan! 😀

Palataan siis hetkeksi vielä eiliseen iltaan ja Kampin Vero Moda-myymälään, jossa vietettiin siis JUNAROSE-iltaa. Teitä vieraili tuolla kyllä kivasti ja mukaan tarttui kevätvaatteita kiitettävästi. Toivottavasti vaatekaapin puutteet on nyt täytetty ja kevät saa kunnolla tulla!

Sain valita itselleni vaatekerran ja kun näin tuon valkoisen pitsimekon, tartuin siihen heti ja kiikutin sovariin. Mekko oli ilmestynyt juuri samana päivänä ja loppuillan pyörinkin sitten pitsimekko päällä! 🙂

Toinen potentiaalinen asuvalinta minulle olisi ollut tuo jumpsuit, josta ei ollut valitettavasti saatavilla omaa kokoani, no sainpahan suositeltua sitä senkin edestä teille ja käännytettyä monen mielipiteen jumpsuitista! 😀

Tuo kokonaisuus ei ole jumpsuit, vaikka siltä äkkiseltään näyttääkin. Tosi kiva kyllä!

Siellä minä! 🙂

JUNAROSE:lla oli tarjolla useampaakin housumallia, joita niitäkin soviteltiin oikein urakalla.

Kävi siellä pari kääp… apinaakin moikkaamassa ja sovittamassa jumpsuittia! 😀

Nuo housut kyllä kutkuttelee!

Tämä keväinen leotrenssi oli nyt saapunut myymälään.

Ah, mintunvihreä on niiin kevätväri!

Menin vielä ihastumaan tuohon vaaleaan farkkutakkiinkin, jonka meinaan kyllä käydä vielä jossain vaiheessa ostamassa. Tuossa oli tosi reilut koot ja mulla on päällä koko 46.

Vai mitäpä olette mieltä, aika kivan näköinen tuon mekonkin kanssa! Kesä ja festarit, täältä tullaan! 😉

Antakaahan palautetta illasta, te jotka paikalle pääsitte! Ja minnekkäs toivoisitte vastaavanlaista iltaa seuraavaksi? Ainakin Jumbosta ja Ideaparkista löytyisi JUNAROSE-osasto, hmmmm… 😉

0

0 Comment

 1. Mira_xxx says: Vastaa

  Onko toi mekko myös Junarosen mallistosta? Jos on, niin mikä nimi ja mikä koko sulla on?
  Aivan hurmaavan ihana!!!

  0
  1. On JUNAROSEA, en löytänyt nimeä, mutta koko mulla on L 🙂

   0
 2. Saaks toivoa, Turkuun….? Eikös Stockalla liene osasto.. 🙂
  Ja mekko on tosi kiva! 🙂

  0
  1. Saa toivoo! Turku hyväksytty! 🙂

   0
 3. Kouvolaaaaaan! :< Tosin en tiedä onko meidän Vero Modassa Junarosea. Onko? 😮

  0
  1. Ei siellä taida olla, höö! /:

   0
 4. Ompas kiva mekko! Mitä mieltä oot, onko liian arkinen ylppärimekoksi? Ylppärimekon metsästys käynnissä ja toi näyttää kyllä tosi kivalta!

  0
  1. Hmm.. Se riippuu siitä kuinka tuon stailaa, voisin hyvinkin kuvitella, että menisi ylppärijuhlamekosta! Tai sitten voi näin rouheemmin laittaa saappaat jalkaan ja farkkua kaveriksi ja painella menemään 🙂

   0
 5. Anonymous says: Vastaa

  Oli todella kiva käydä illassa. Ja kiitos vinkistä tuon ihanaisen valkoisen mekon kanssa!
  Saana

  0
  1. Kiva kun pääsit tulemaan! 🙂

   0
 6. Anonymous says: Vastaa

  On kyllä ihana toi mekko! 🙂

  0
  1. Kiitos! Ihastuin siihen ihan heti 🙂

   0
 7. Anonymous says: Vastaa

  Näytät tosi hyvältä tuossa mekossa.Tykkään!

  0
  1. Kiitos! Minäkin tykkään! 🙂

   0
 8. Tuo sinun valkoinen pitsimekko on aivan jumalainen! <3 Onko se millaista materiaali, että hiostaako ja alkaako helposti hiipiä ylös reittä tai liimautua ihoon sähköisesti kiinni? Löytyykö mekkoa mistään nettikaupasta?

  Kiitokset jo etukäteen! 😀

  0
  1. Kiitos 🙂 En pikaisella silmäyksellä löytänyt nyt mekkoa ainakaan vielä netistä. Matsku on semmosta joustavaa ja en huomannut, että ainakaan tuon illan aikana olisi erikoisesti sähköistynyt tai takertunut ihoon, saati hiostanut 🙂

   0
 9. Anonymous says: Vastaa

  Minä hihkuin ja toivoin sinua Ideaparkin Vero Modaan, kun ilmoittelit Junarose iltamista. Mutta kuule, ei sinne Idikseen mitään iltamia kannata järjestää, elleivät laajenna valikoimaa.. mikä pettymys, kun kävin siellä keskiviikkona: tosi vähän tarjolla noita Junarose tuotteita. Mun mielestä noloa, että edes mainostavat, että sieltä niitä sais. 🙁
  -Emmi

  0
  1. Eikä! Ihanko tosi :/ Onpa ikävää! Ootko muuten tsekannu Tampereen Stockan valikoiman, sielläkin ymmärtääkseni pitäis olla? 🙂

   0
 10. Anonymous says: Vastaa

  Petyin siihen ettei niitä testereitä annettu kaikille, vain niile jotka osti jtn, tarjoilu oli vähän kehno kun karkit oli nurkassa piilossa, ei ollut sellaista fiilistä että tää on erikois shoppailu ilta meille blogin lukijoille. Ehkä ens kerralla tapahtuma vois olla viimeisen aukiolo tunnin aikana ? 🙂

  0
  1. Voihan! Kyllä niitä puhelinkoteloita sai ihan ottaa kaikki (jotain extraa sai sit jos osti) ja yritin kyllä karkkikulhon kanssa kuleskella siellä. Onneksi tämä ei jää ainoaksi vaan spessuilta on tulossa (ja tosiaan vaan meille) 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM