Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JUNAROSE-ilta!

Ystävät hyvät, koska se JUNAROSE-stailauskisa oli niin suosittu, niin päätettiin pistää pystyyn  JUNAROSE-shoppailuilta, jota vietetään siis ensi viikolla keskiviikkona 26.3. klo 17-19 Kampin Vero Modassa.

Kaikki JUNAROSE:n normaalihintaiset tuotteet ovat -20% alennuksessa tuon kaksituntisen ajan ja paikalla olen myös minä antamassa vinkkejä pukeutumiseen tahi muuten vaan jututtamassa teitä. Eikä pakko oo tulla ees minulle juttelemaan, jos ei halua, kunhan tulette edes sovittelemaan ja shoppailemaan mallistoa! Vero Modassa on tuona aikana myös pientä tarjoilua ja jaossa tuotenäytteitä, joten suosittelen ihan vaikka ohimennen piipahtamaan paikalla. 🙂

Kuka lupaa tulla? 🙂 

0

0 Comment

 1. Oon just tuolloin eka juoksukoulun kuvauksissa ja sitten sypossa kampaajalla!Olis tehnyt terää!

  0
  1. Onneksi ehdit! 🙂

   0
 2. Caro lupaa tulla ja yrittää raahata äitinkin!

  0
  1. Mahtavaa, että tulitte! 🙂 (jos oikein yhdistän nimimerkin paikalla olleeseen äitiin ja tyttäreen)

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Moi, valitettavasti en pääse Junarose-iltaan, mutta minulla olisi postausehdotus. Olen itse suunnilleen samaa kokoa kanssasi ja minulla on ongelma, en millään haluaisi sovittaa vaatteita kaupoissa, kun en kestä sitä pettymystä, että ne eivät mahtuisikaan! Vaatevalikoimani on melko suppea ja olisi jo aika uusia koko garedetoobi. Olen katsellut paljon asupostauksiasi ja todennut, että käytät milloin mitäkin kokoa puseroissa ja muissa yläosissa. Olisiko mahdollista tehdä pientä vertailua minkä vaatemerkin koko 20 (46) vastaa esim. kokoa 22(48) toisella merkillä? En tarkoita että sinun tarvitsisi alkaa heilumaan mittanauhan kanssa, vaan sellaisella yleisellä mutu-tuntumalla?

  Oma vartalonkuvani on varmaan vääristynyt, kun en uskalla kokeilla vaatteita kaupoissa. Postimyynnissä voi onneksi palauttaa väärän kokoiset, mutta alkaa jo Ellos tympiä.

  Kiitos hyvästä blogista ja kaunista kevättä sinulle!

  0
  1. Hmm… hyvä idea. Tässä vaan on se haaste, että aika usein itekin ostan nettikaupoista vaatteita vähän randomilla ja saman merkin koot voi heittää niin, että jossain oon UK-kokoa 20 toisissa 24 jopa 26. Samoin voi löytää ”normipuolelta” niitä sopivia vaatteita, vaikkeivat plussamallistoa olekaan.

   Voi mikset uskalla kokeilla, mikä siinä jännittää? Kuule lähdet joku kerta mun kanssa shoppailemaan! 🙂

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Yritän! 🙂

  0
 5. Anonymous says: Vastaa

  Samanlainen tapahtuma myös Ideaparkin Vero Modaan, niin olen ehdottomasti paikalla 🙂
  -Emmi

  0
  1. Toive huomioitu 🙂

   0
 6. Täytyy tulla katsomaan mitä kivaa löytyy.

  0
  1. Jee, toivottavasti löytyi! 🙂

   0
 7. Täytyy tulla katsomaan mitä kivaa löytyy.

  0
 8. Anonymous says: Vastaa

  Onkohan jo siellä valikoimissa se sun korallinen maximekko?
  T. Ellu

  0
  1. Ei ollut :/ Netissä on!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM