Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pakollinen poikaystäväfiilistelypostaus!

AI ETTÄ! Sanonpa vaan, että ihanasti taas Leijonat! Eikä nuo hiihtäjämiehetkään tänään ollenkaan heikosti vetäneet! Ihana urheilupäivä on siis ollut kaikin puolin ja toki naisetkin ansaitsevat onnittelut hopeamitalista.

Kuten ehkä jo tuossa jokunen postaus sitten ujosti mainitsin, niin olympialaisia on tullut kytättyä tällä kertaa enemmän kuin laki sallii ja tänään myös kiirehdin kotiin seuraamaan eka parisprinttiä (meinasin kuolla jännityksestä) ja sitten Suomi-Venäjä peliä (meinasin kuolla toistamiseen jännityksestä). Tarkoituksena oli siis oikeasti tehdä töitä kotona, mutta jostain syystä ne nyt vähän siinä jäi…

Mietiskelin siinä sitten pelin tuoksinassa, että teinpähän jo vuonna 2010 More To Loveen kuumat Leijonapoikaystävät-listan, jota menin tietysti tiirailemaan. Tuli sitten siinä voiton varmistuttua tarve tehdä vuoden 2014 päivitetty Leijonapoikaystävät-lista olympialaisissa pelaavista Leijonista, joten täältä pesee:

Kuumimmat Leijonat 2014 olympialaisissa : 

1. Teemu Selänne

En tiiä mitä täällä tapahtuu, mutta minusta Teemu se vaan kuumenee vanhetessaan?! Huh huh! Selänne onkin kiilannut tänä vuonna heittämällä meikän listan ykköseksi. Se vaan on aina haastatteluissa niin hyväntuulinen ja rennonkomea, ettei kenelläkään oo mitään saumaa peitota Teemua. Ja Selänne-leffakin oli niin hyvä. Tuo pitempi tukka sopii mielestäni Teemulle myös ihan täydellisesti. Oon kyllä aivan myyty, sukat pyörii jaloissa (vaikkei sukkia oliskaan) ja huokailen lähes aina, kun Teemu on ruudussa! 😀 Harmittaa kyllä kovasti, että ei päästy kattomaan Selänteen peliä Kalifornian reissulla.

2. Tuomo Ruutu No onhan se nyt komee, vaikka onkin vähän koominen niissä samppoomainoksissa ja muissa… 😀 Leijonien vakiokomistus, jota varmasti moni muukin nainen kisakatsomossa kuolaa. Aika ”varma valinta” siis… Joka tapauksessa Tuomo tulee varmasti jatkossakin aina yltämään meikän kuumimmat Leijonat TOP 5-listalle.

3. Sami Lepistö Äiti sanois tähän, että Sami Lepistö on nätti poika. No niinhän se onkin ja kolmannen sijan tällä listalla todellakin erittäin mukavan luonteensa perusteella ansainnut. Grr… Sami Lepistön neulomiskuva Twitterissä oli kyllä kunnon AWW!

 4. Lauri Korpikoski Korpikoski kiilasi tänne meikäläisen listalle vasta ekaa kertaa, mutta näyttöä ja asiaa tälle listalle pojalla on kyllä varmasti jatkossakin. Ei yhtään huonon olonen kaveri, mukavaa, että Lauri on jo nyt toistaiseksi melko lyhyen Leijona-uransa aikana pystynyt vakuuttamaan ainakin minut jo ihan kivasti…

5. Tuukka Rask  
Ai että mitkä muuvit! Siinä jos missä on ketterä kaveri, tykkään. Minusta maalivahdit on aina älyttömän kuumia taituroidessaan kaikissa varusteissaan siellä uunissa. Huh!

Tämmönen Leijonalistaus tällä kertaa, heittäkäähän omaa listaa kehiin! 

Kuvat 1, 2, 3, 4, 5.

0

0 Comment

 1. Rouva Yrjänä says: Vastaa

  Mun listalla on ollu vain ja ainoastaan viimeiset 15 vuotta Kimmo ”Kimble” Timonen! I’m in love! 😉

  0
 2. Olen niin samaa mieltä Teemusta. Hämmentävää kuinka hottis joku voikaan olla. 😀

  0
 3. One word (eiku kaks)
  Jarkko Immonen 4ever! (tulikin kolme sanaa)

  0
 4. Lääh! Mun ykkösmiehen titteliä pitää kyllä Koivun poissaollessa Kimmo Timonen <3 Mutta toi Tuukka kyllä kiilas aika korkeelle kanssa! Ihana <3 Rakastuin vähän siinä haastattelussa varsinkin!

  Emmi L.

  0
 5. Anonymous says: Vastaa

  Ei liity aiheeseen mitenkään, mutta sulla on aivan ihana mopsi!!!! 🙂

  0
 6. Mä en edes näe muita kun toi Teemu on vaan niin HOT! <3

  0
 7. Anonymous says: Vastaa

  Muuten näyttää oma listanikin täysin samalta, paitsi viitossijalle saattaa kyllä kivuta raskin ohi Petri Kontiola, se vaan on niin mukavannäköinen yksilö 😉

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM