Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Päivitys päivämeikistä iltameikiksi

Lauantaita sinne! Tuli tuossa katottua vähän Olympialaisia. On se tuo lumilautailu vaan nätti laji! Harmi, ettei Suomen pojat pärjänneet tällä kertaa, mutta onneksi naarasleijonat eivät sentään päästäneet USAa nollapelillä läpi! 🙂 

Mutta asiaan! Toisinaan sitä joutuu päivittämään naaman päivämeikistä suoraan iltameikkiin ja niinpä kuvasin pari viikkoa sitten pari kätevää kikkaa, joilla saa pikaisesti muokattua päivämeikistä iltakelpoisen. Päivänaama löytyy täältä ja iltaversioon lisäsin siis ainoastaan rajaukset, vähän tummempaa luomiväriä ja vaihdoin huulipunan mattaiseen. Muutama pieni muutos ja lookki muuttuu kummasti.

Olen nyt talvella ihastunut näihin mattahuuliin ja sainkin INGLOTilta testiin mattaisen lip pencilin (sävy 34), jolla saa värjättyä huulet mattaisiksi varsin näppärästi. Toisinaan mattahuulet jäävät tosi kuiviksi, mutta tällä kynällä tuntuma huulilla ei ollut liian kuivakka.

Silmiin lisäsin Too Facedin paletin ruskeaa luomiväriä ja ruskeat INGLOTin rajaukset (03). Tuo ruskea rajaus on kyllä kauniin pehmeä ja sopii useimmille silmille oikein mainiosti.


INGLOTin meikit eivät olleetkaan minulle ennestään tuttuja, mutta näiden kahden tuotteen perusteella voin kyllä suositella merkkiä teillekin.

Minkälaisilla kikoilla siellä muutetaan päivämeikki iltakelpoiseksi?

INGLOTin tuotteet ja korvikset blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Ihanat huulet! 🙂 Wau!

  0
  1. Kiitos! Ihastuin kyllä tuohon ”kynään” kovasti! Oli näppärä levittää ja tuntui kyllä pysyvän. 🙂

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Sulla on kaunis iho.Meikki on upea.Sopii sinulle hyvin.Heidi Mirjam

  0
  1. Kiitos kovasti 🙂

   0
 3. Ihanat huulet ja niin nättinä taas kuule!!!

  0
  1. Voi kiitos kaunotar <3

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM