Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Out of office!

Terveiset lentokentältä portilta 34. Boarding Bangkokin koneeseen alkaa viiden minuutin kuluttua ja täällä me ollaan koko konkkaronkka! En arvatenkaan ehtinyt ihan kaikkea tekemään, mitä olin tälle torstaille suunnitellut, mutta voiton puolella ollaan. Nyt heitän off-asentoon pariksi viikoksi, tosin tulette varmasti kuulemaan minusta tänäkin aikana. Pakko todeta, että ei ihan kamalasti harmita lähteä reissuun, kun noita seuraavan 10vrk:n täyttä aurinkoa ja Hua Hinin +33°C ennusteita täältä suihkepullosateesta käsin lueskeli…


Minä meen nyt koneeseen. Kuullaan taas! 🙂

0

0 Comment

 1. Ollaanpas sitä niiin nättinä siellä.
  Meillä oli ihan mukava koulupäivä, ensin tehtiin tyylipersoonallisuustestejä ja niistä (tuloksista) juteltiin, sitten käytiin läpi eri tyylejä ja lopuksi pari tuntia tutkailtiin muotiviikkojen (olisko ollu Köpiksen) antia kevät/kesä 2014. Ja TAAS saatiin etätehtävä, palautus onneksi vasta vapun aikoihin.

  Viettäkääpä oikeinoikein ihana LOMA!!

  0
  1. Kiitos kuoma! 🙂

   Kuulostaa hyvältä! Täytynee työstää entiset etätehtävät alta pois jossain vaiheessa…

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM