Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – TRE

Täällä minä paahdan 160km/h InterCityllä kohti Helsinkiä, tarkalleen ottaen Hämeenlinnan kohdalla, sillä tänään vietettiin sitä plussailtaa Morsiusgalleriassa Tampereella. Oli kyllä kiva taas piipahtaa Mansessa ja ehdinpä näkemään myös pitkästä aikaa Annukkaa lohipastan äärellä Piemontessa, voin kyllä lämpimästi suositella ravintolaa, pasta vei ihan kielen mennessään!

Aiemmin päivällä kävin jo sovittelemassa ja kuvailemassa pukuja Morsiusgalleriassa (näistä lisää myöhemmin) ja illalla sain huokailla ihastuksesta, kun paikalle saapuneet lukijat pääsivät testailemaan ja tekivät huikeita löytöjä Morsiusgallerian plussapukuvalikoimasta. Parasta! Oma lempparipukunikin sai hyvän kodin, ei tosin minun luota tällä kertaa…

Mulla iski viime yönä kirjaimellisesti matkakuume. Eilen oli jo vähän erikoinen olo ja sitten heräsin kolmen aikaan yöllä aivan tukossa ja nukuin tietysti tosi huonosti loppuyön. Tämä päivä onkin sitten rehellisesti menty Panadol Hotin voimalla. No pystyssä olen yhä, joten jospa tästä kotiin asti vielä jollain ilveellä selviäisi. Ihan sama vaikka flunssa iskisikin päälle, minä lähen huomenna lomalle! JES!

// Bomber SimplyBe (UK24) // Mekko – Dress ASOS (UK22) // Leggings Piruetti (L) // 

PS. Mitkä noi sydän-sukat on?! Note to self, hääpukuliikkeessä otetaan aina kengät pois!
0

0 Comment

 1. Oot räkäpää myös aika nättipää!

  PS. voinko varastaa tuon bomberin? Haluun sen.

  0
  1. Höhöhööhö! 😀

   Ps. Pyöräytän sen kuivausrummussa ja jos pienenee niin saat sit sen, ok!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM