Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – MAKE IT HAPPEN

Hyvää maanantaiaamupäivää! Täällä minä taas napotan sohvatuolissa kotitoimistopäivän merkeissä. Viikonloppu meni ihan vaan kotona urheilua seuratessa, huomasin lauantaina tuijottavani lumilautailujen lisäksi mm. miesten viiden kilsan luistelua ja mitä näitä muitakin lajeja nyt oli tarjolla. Koukutun näköjään nykyään noin viidessä sekunnissa ihan mihin tahansa lajiin. Kysyinkin Matilta, että tätäkö tämä seuraavat pari viikkoo tulee olemaan…

Urheilusta asukuviin, jotka ovat tosin jo toissaviikonlopun satoa, silloin satoi lunta ja tänä viikonloppuna tuo lumi taisi sulaa pois. Päällä kuvissa on meikäläisen Junarosen ”tammikuun valinnat”, eli tuo Make it happen-teeppari, harmaa neule ja mustat perusleggingsit. Välillä on pakko valita myös näitä perusvaatteita, vaikka tekisi tietysti mieli aina vaan ottaa paljettia ja muuta härpäkettä. Nuo leggarit eivät kyllä valitettavasti päätyneet lemppareikseni, jäävät nimittäin ärsyttävästi nilkoista ”löysäksi”, tai sitten minun olisi pitänyt valita niistä suosiolla pienempi koko.

Neule / Cardigan Junarose (L)
T-paita / T-shirt Junarose (XL)
Hame / Skirt Forever 21+ (3X)
Leggings Junarose (XL)
Kengät / Shoes FitFlop (40)


Paidan MAKE IT HAPPEN-iskulause on kyllä kovasti mieleeni. Tykkään tyylistä, että pistetään asiat tapahtumaan ”vähin äänin”, ennemmin kuin meuhkataan isoon ääneen ja ei sitten tehdäkään mitä ollaan luvattu. Itsekin kyllä toisinaan sorrun tyhjiin lupauksiin varsinkin täällä blogin puolella, kun tuntuu että aika vaan menee eteenpäin ja jotkut lupaukset jää lunastamatta. Siellä ne luvatut Lontoon plussashoppailuoppaat sitten takaraivossa lähes päivittäin itsestään muistuttelee… No täytyneepä tehdä tällä viikolla näitä rästijuttuja alta pois! 

Miltäs näyttää tämä arkiasu? 🙂 
Neule, t-paita, leggarit ja kengät blogin kautta saatu.
0

0 Comment

 1. Tuo neuletakki on ihana ja samoin sun hiukset! 🙂

  0
  1. Kiitos! Kampaaja onkin varattu ensiviikkoon, mitähän sitten oikein keksin! 🙂

   0
 2. Mä oon tänään katsonut innoissani curlingia ja ohjaskelkkailua 😀 Nyt on menossa alppihiihtoa, ja tää vasta jännää onkin!

  Emmi L.

  0
  1. Hahaha, äläpä! Tuntuu, et ihan sama mikä laji, niin sitä toljottaa ihan koukussa! Oon pitänyt nyt tarkotuksella telkun kiinni päivisin, muuten ei tulis työnteosta yhtään mitään! 😀

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Tosi kivalta näyttää! 🙂 Tutustuin itse ensimmäistä kertaa Junarosen vaatteisiin Tuurin kyläkaupassa, tein todella hyviä löytöjä erittäin edulliseen hintaan! Vaikka alkuperäishintoja tutkaillessa vaikuttaa paikoin aika tyyriiltä merkiltä, ainakin näin opiskelijan kukkarolle 🙂

  0
  1. Joo, onhan sielläkin onneksi niitä vähän edukkaampia juttuja ja onneksi laatu on ollut positiivinen yllätys. Tuurissa tuntuu olevan kuulemma hyvä valikoima Junarosea! Pääsisköhän sitä taas kesällä piipahtamaan siellä… 🙂

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Hyvältä näyttää! 🙂

  Ootteko te muuten vielä Pepin kanssa ystäviä tai ylipäänsä tekemisissä? 🙂

  0
  1. Kiitos kiitos!

   Kyllä ollaan, viime viikolla käytiin sushilla ja vietettiin muutenkin päivä yhdessä! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM