Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – BLUE LEOPARD

Tämä asu se taitaa olla keskiviikolta, kun kekkuloin menemään korot jalassa koko päivän. Ei ollut kyllä paras mahdollinen kenkävalinta tämmöselle korkoihin tottumattomalle tyypille, jouduin (tai siis pääsin) nimittäin seisoskelemaan ja kävelemään päivän aikana todella paljon…

Vierailin ensin uuden pikaruokaketjun Splizzerian lanseerauksessa ja päästiin maistamaan noita Splizzojakin. Olivat kyllä oikein maistuvia! Sen jälkeen vietin muutaman tunnin Meiran tehtaalla tutustuen kahvin valmistukseen ja pääsin testailemaan myös erilaisia kahvimakuja. Vähän kyllä erilaista ohjelmaa tämmöselle kahviin tottumattomalle. Tosin, hyvältä moni niistä ihan mustista kahveistakin oikeastaan maistui! Tehdaskierroksen jälkeen treffasin nopsasti Pauliinaa asukuvatreffien merkeissä ja puolen tunnin pikahengailun jälkeen jatkettiin matkaa omiin menoihimme. Minä menin vielä muutamaksi tunniksi palaveriin ja kotiuduin taas vasta kasin jälkeen illalla. Sitten vähän synttärikakkua Matin ikääntymisen kunniaksi naamariin ja päivä olikin pulkassa. Jo perinteeksi muodostuneita poikaystävän vuotuisia synttäreitä juhlitaankin taas isommalla porukalla huomenna. Jee!


 
Jakku / Cardigan Junarose (L)
Mekko / Dress Junarose (M)
Leggings Piruetti (L)
Kengät / Shoes Dinsko (39)

Tämän ystävänpäivän suunnitelmat sensijaan sisältävät yhden ravintolaruokailun ja Leijonien pelin. Sopii mulle!

Ihanaa ystävänpäivää teille kaikille PlusMimmin omille murmeleille! Mekko ja jakku blogin kautta saatu. 

0

0 Comment

  1. Voi miten raikkaalta leopardikuosi näyttääkään noin sinivalkoisissa värisävyissä! Todella hieno yhdistelmä ja harvoin siniseen leopardikuosiin oikeastaan törmääkään c: Sopii myös mihin tahansa vuodenaikaan.

    0
  2. Hyvälle näyttävät nuo kengät, kannatti siis päivä kärvistellä 😉 Ihanaa ystävänpäivää! <3

    0
  3. Onpas söpö mekko! Taitavat olla hyvät nuo piruetin legginssit kun vilahtelevat niin monissa asukuvissa..? 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM