Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lomafiiliksissä!

Voi että mä olen jo toinen jalka ihan lomalla! 😀 Enää pari yötä! Oon lastaillut jo pöydälle valmiiksi mukaan lähteviä aurinkosuojia ja after suneja aikamoisen kasan (meitä lähtee siis reissuun 9 henkeä, joten olen luvannut huolehtia aurinkosuojatuotteista koko porukan osalta, ei mulla turhaan ole rusketusvalmentajan lisätitteliä ;)), hankkinut rela-tabletteja apteekista ja havaianaseja Warehousesta, vaihtanut eilen ison määrän euroja Thaimaan bahteiksi (Forexin tyyppikin sano, että etteköhän näillä hyvin pärjää, jolloin oli pakko avata vähän porukan määrää, jolloin tuo rahasumma ei enää kuulostanutkaan niin isolta) ja ihan vähän stressannut.

Omat kesävaatteet on edelleen jemmassa varastossa, mutta enköhän minä aika nopsaan tuon matkapuvustoni saa kasattua… Ohjelmassa loma-asujen osalta on nimittäin mitäpä muutakaan taas kuin paljon maximekkoja ja hellevarusteita erilaisilla uimapuvuilla ja bikineillä höystettynä. Kaikista eniten jännittää ja stressaa ehdinkö tekemään kilsan mittaiselta TO DO-listalta olevista asioista edes puolet ennen lähtöä, onneksi se ihan sama netti toimii sielläkin, joten ainakin postailemaan pääsen reissusta, eikä blogi pariksi viikoksi ainakaan kokonaan hiljene, en tosin ota vastuuta aiheuttamastani mahdollisesta matkakuumeesta… 

Nämä postauksen kuvat ovat edelliseltä lomaltani Pariisista. Ei ollut ihan niin lämmintä mitä Thaimaassa tulee olemaan, mutta arskoja pääsi kuitenkin välillä käyttämään. Nuo RayBanin Clubmasterit sain blogin kautta syksyllä ja niissä on erikoisuutena keskeltä taitettavat sangat, joten  menevät kyllä älyttömän pieneen tilaan. Mukaan lähtevät siis nämäkin ja seuraavat aurinkolasikuvat luvassa varmasti sitten Thaimaan helteestä!

Tulis jo torstai… Tai ei tulis sittenkään yhtään sen nopeampaa vauhtia mitä nytkään tulee, mutta voisko kahden viikon lomani ajaksi aika vaikka hidastua puoleen tai suosiolla edes pariksi päiväksi pysähtyä kokonaan? En luultavasti valittais, kyllä tätä lomaa on odotettu!

Aurinkolasit blogin kautta saatu.

0

0 Comment

  1. Kade! Ihanaa reissua 🙂

    0
    1. Elä oo! Mut kiitos, reissaus on vaan parasta 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM