Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lilat latvat

On jotenkin enemmän sääntö kuin poikkeus, että kampaajakäyntini on yleensä jälkeenpäin ajateltuna aikamoinen mysteeri ja näinhän siellä Simon penkissä kävi taas viime tiistaina. Istuin kaikessa rauhassa tuoliin ja sanoin, että eiköhän pidetä latva vaaleana ja laiteta tummaa tyveen. Simo selvitteli hiuksiani mietti hetken ja ehdotti, että laitetaanko latvaan lilaa ja olin tietysti heti siltä istumalta mukana. 😀 Että se siitä tukkanössöydestä sitten taas kerran…

Olen nyt pessyt päätäni pari kertaa ja pakko se on todeta, että kovasti meinaa karata tuo lila tuolta latvasta. Täytynee tutkia josko löydän varastoistani sopivaa suoraväriä tai hoitonaamiota, jota voisin lutrata latvoihini. Tai sitten annan vaan latvojen suosiolla taas vaalentua ja Thaimaan auringon tehdä vielä tehtävänsä. We’ll see!

 Ps. Missä välissä minusta oikein tuli pitkähiuksinen?!

0

0 Comment

 1. Ne Biozellin värinaamiot on hyviä! 🙂 Siellä on myös violetti.

  0
  1. Mulla muuten on sitä kotona jossain! No nyt nämä latvat tosin on jo taas auringossa kulahtaneet vaaleiksi 😀

   0
 2. Ihan mahtavan väriset hiukset!! 🙂 Vaihtoehto esim. KC Color Mask Plum tai KayPro Color Mask Violet sävyttäville tehohoidoille voisi olla Lorealin uutuus HairChalk eli ”hiusmuste” jos ei halua niin pysyvää tulosta tai mahdollisesti testailla eri värejä (verrattavissa hiusliituun, mutta ei tahraa tai rapise! levitetään kuiviin hiuksiin pari kerrosta, kammataan ja föönataan – pysyy noin 2 shampoopesua)

  0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Ihanat hiukset!!! Sopii sulle tosi hyvin ja toi väri on ihan mahtava :).

  0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Ihana tukka! Mä haluan myös 😀 sopii tosi hyvin toi tummanruskea ja vaaleanlila

  0
 5. ai jukra, nyt on nätit! vautsi vau 🙂

  0
 6. Oooo kun olet niin nätti ja tuo tukka on kyllä ihan täysi kymppi!! :—)

  0
 7. Olet kyllä tosi nätti näissä kuvissa! 🙂 Ja hauska piristysruiske tukkaan tuo lila!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM