Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Käytössä kylppärissä juuri nyt : Hiukset

Vaaleat latvani muuttivat hiljattain värinsä lilaksi, mutta edelleen mennään kyllä abauttiarallaa samoilla tuotteilla, kuin blondin pehkon kanssa. Tässäpä siis esittelyssä tuotteet jotka voi bongata meidän kylppärin hyllystä ja joita käytän hiuksiini tällä hetkellä säännöllisesti.

1. Biozellin syväpuhdistava sampoo on käytössä noin kerran viikossa. Suihkin päähäni sen verran kuivasampoota, että tämä on kyllä aivan must tuote. Olen kyllä oikein positiivisesti yllättynyt Biozellin tuotteista ja tämä syväpuhdistava ajaa asiansa oikein mainiosti!
2. Aussie Miracle Shine Shampoo on saapunut kotiini jostain goodie bagista joskus ja sitä käyttelen aina silloin tällöin. Korput latvani ainakin tykkäävät tämän silottavasta vaikutelmasta. Aussien tuoksu jakaa mielipiteet aika vahvasti, mutt minuun tämä uppoaa myös tuoksunsa puolesta.
3. Simin syksyllä uudistunut Forme-sarja ja sen Volume-sampoo on ihan ok, mutta ei voita kyllä ikuisuuslempparituuheuttajaani Paul Mitchelliä.
4. Moroccanoil painoton kosteusnaamio puolestaan on osoittautunut oikein hyväksi ja hoitavaksi, muttei kuitenkaan hiuksia latistavaksi naamioksi.
5. Aussie 3 minute miracle Colour Mate on myös tehohoito, joka vaikuttaa jo nimensä mukaisesti kolmessa minuutissa. Ei yhtä hoitava, kuin edellinen, mutta kuitenkin hintalaatusuhteeltaan oikein passeli.

4 & 5 katso kuvan yläpuolelta.
6. Forme Repair Conditioner oli valintani, kun sain valita toisen tuotteen Simin Forme-sampoon rinnalle. Perus hyvä tehohoito.
7. Tykkään läträillä erilaisilla värjäävillä hoitonaamioilla ja tämä Biozellin Silver Color Mask on jo ehkä kolmas käytössä oleva purkki merkin hopeanaamioita. Hoitoteholtaan tämä ei ole mitään huippuluokkaa, mutta taittaa kyllä mukavasti hiusten keltaisuutta. Laitan usein tämän vaikuttelemaan, suihkumyssyn päähän ja painelen saunaan.
8. Edellisen kanssa käytän yleensä vielä tätä astetta kevyempää Biozellin hopeista pikahoitsikkaa, joka niin ikään taittaa keltaisuutta. Toimiva kombo kaikenkaikkiaan! 

Simin ja Moroccanoilin tuotteita saa kampaamoista, Aussieta myy esim KICKS ja Biozellin tuotteita löytää ihan marketeista.


Tuotteet blogin kautta saatu. 

0

0 Comment

  1. 5. Aussie 5 minute miracle Colour Mate on myös tehohoito, joka vaikuttaa jo nimensä mukaisesti kolmessa minuutissa. Ei yhtä hoitava, kuin edellinen, mutta kuitenkin hintalaatusuhteeltaan oikein passeli. 😀

    0
    1. Ohohps 😀 Virhe korjattu, kuten putelissa lukee, kolmen minuutin hoito 😉

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM