Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ihana Ninja

Ja se olis taas maanantai ja uusi viikko! Torstaina kutsuukin jo sitten Thaimaan lämpö, en kyllä pistä ollenkaan pahitteeksi! 🙂 Sitä ennen täytyy vielä painaa duunia niska limassa ja olisipa keskiviikkona ohjelmassa vielä eräs Tampereen keikka

Tänään ja huomenna painelen Helsinkiin palavereihin ja pistäydyn tänään mm. Finnwearilla katsastamassa kevään ja kesän tarjontaa. Esimakua sainkin jo lehdistötiedotteesta ja ilokseni huomasin, että kevään ja kesän Finnwear +:n mallina keikistelee kukapa muukaan kuin ihana Ninja Sarasalo! Olen ihaillut Ninjaa jo pitkään ja pakko todeta, että nyt ”plussakokoisena” mallina (eli Ninja on luultavasti kokoa 42-44) nainen on minusta kaikista kauneimmillaan. Tykkään tästä fiiliskuvasta kovasti. Vai mitäpä olette Ninjasta mieltä?

Mielenkiinnolla odottelen myös miltä Finnwear+:n kevät/kesä 2014 mallisto näyttää. Ja toivottavasti keksitään teillekin jotain kivaa. Enköhän raportoi tulevista uutuuksista taas jotain tänne bloginkin puolelle. 🙂

0

0 Comment

 1. Ihana kuva! 🙂 Olen kokoa 42-44 ja oon joutunut kamppailemaan aina oman mieleni kanssa siitä olenko kaunis plus kokoisena vai en, mutta oli kiva kuulla että sinun mielestäsi nainen on kauneimmillaan juuri noissa mitoissa. Pakko myös hehkuttaa blogiasi, se on upea ja rakastan lukea sitä! Annat meille kurvikkaille naisille toivoa siitä, että voimme näyttää juuri yhtä hyvältä kun mallinmitoissa olevat naiset, kiitos! 🙂

  0
  1. En tiedä onko minun ajatusmaailma vaan niin ”vinksahtanut”, että Ninja tosiaan näyttää huomattavasti upeammalta noin pehmeänä. Kiva, että tykkäät blogista, kommentoihan ihmeessä jatkossakin! 🙂

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Ihana Ninja!

  0
 3. Mä taas joudun kamppailemaan aina oman mielenki kanssa et onks 42-44 mikään plussakokoinen 😉 No mutta Ninja on ihana!

  0
  1. Samoin… Mangon mielestä jopa 40-kokoinen on…

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM