Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hyvän mielen vaatekaappi

Minä olin tänään pukeutumisneuvojakoulussa oppimassa vähän lisää bisnespukeutumisesta. Tuli siinä tunnilla kaikenmaailman kaavioita matkapukeutumisen helpottamiseksi tuijotellessani mieleen tämä joululahjakirjatoive, jonka siskoltani viime jouluna lahjaksi toivoin ja myös sain.

En ole vielä ehtinyt kunnolla perehtymään Rinna Saramäen Hyvän mielen vaatekaappi-kirjaan pikaista selailua enempää, mutta kirja vaikuttaa kovinkin hyvältä ja ennenkaikkea järkevältä. Sitä vaatekaappini tänä vuonna eniten kaipaakin – järkeviä ostoksia ja lisäksi ihan niitä jokapäiväisiä perusvaatteita. En varmaankaan ole ainut, jolta löytyy vaatekaapista kaikenmoista härpäkettä kaikissa sateenkaaren väreissä (vai olenko?), mutta se musta siisti jakku uupuu yhä. Kyllä, huomasin tämän sunnuntaina kun en löytänyt kaapistani yhtään mitään sopivaa hihattoman maximekkoni kaveriksi Jussigaalaan. Vaatekaappini kaipaakin aikamoista tutkailua ja pukeutumisen perustan rakentamista.

Kirjasta löytyy myös ”tehtäviä” ja muuta mukavaa. En malta odottaa, että pääsen oikein ajan kanssa paneutumaan tähän!

Löytyykö Hyvän mielen vaatekaappi jo kirjahyllystä? 
Mikä vaatekappale sinulta kaapista uupuu?

0

0 Comment

 1. Vaikuttaa mielenkiintoiselta kirjalta. Pitää pitää silmät auki, jos törmään kirjaan 😉 Sitten näkisi, että vieläkö kaapista jotain puuttuu.

  0
  1. Nojoo, tuo kannattaa kyllä lukaista, jos sattuu kohdalle! 🙂

   0
 2. Juurikin näin. Jakku puuttuu, mustat suorat housut puuttuu. Leggareita kyllä löytyy ja toppeja ja tunikoita. Myös siistit matalat kengät (lukuunottamatta ballerinoja) puuttuu. Jakun löytäminen on vaan niin raastavaa ku on rintava ja persevä ja reiteväkin ja lyhyt kaiken tuon karmeuden lisäksi 😀

  0
  1. Äläpä… 😀 Ehkä tuo vaatekaapin saaminen ”täydelliseksi” on elämänmittainen projekti? 😉

   0
 3. Jooooo-o. Mullakaan ei oo mustaa siistiä bleiseriä. Ois varmaan tarvetta tolle kirjalle täälläki ;D

  0
  1. Tulen metsästysreissulle Lontooseen, etitään sitten meille semmoset! 😉

   Miksi muuten en ostanut sitä Primarkin paljettibleiseriä MYÖS mustana?! Olis täydellinen noihin ”tarvitaan musta bleiseri”-hetkiin!

   0
 4. No multakin uupuu se jakkupuku! Kun oon tällainen sitruunanmuotoinen, niin vaikea löytää istuvaa. Oonki noudattanu sit yleensä periaatetta: musta on virallista.

  0
  1. Mulla on yks jakkupuku! Se on mun äidin isotädin ja mulle kun nakutettu 😀 Tosin se on valkomustaruutuinen.

   Sitruunanmallinen, repeilen! 😀 Tosin ite oon yhen vartalomallitestin mukaan BANAANI! Kertooko tämä huonosta ryhdistä vai mitä?!

   0
  2. No armas miehenihän kuvaili kerran muotoani sanoen, että mulla on sellainen ”tursuileva ruumiinrakenne”. Että meepä tuon ohjeen kanssa sitte vaatekauppaan!

   0
 5. Anonymous says: Vastaa

  Mulla odottaa kanssa kyseinen kirja lukemistaan olkkarin pöydällä. Bisnespukeutuminen on niin vaikea laji mulle, mutta sitä pitäisi pian alkaa työn takia opettelemaan. Voisinkin esittää postaus-toiveen asiasta eli olisi kiva nähdä sun näkemyksiä siistimmästä pukeutumistyylistä.

  – ceaa

  0
  1. Joo! Vitsi kun mun ei varsinaisesti tarvii pukeutua ”siististi” 😀 Vaikka onhan se ihan suositeltavaa toisinaan… Mutta mitä tuolla pukeutumisneuvojakoulussa käytiin, niin on kyllä tarkkaa ja oikein ärsyttävää! 😀

   0
 6. Anonymous says: Vastaa

  Voi ihme! Juuri olen löytänyt ko. kirjan ja suositellut sitä kaikille. Kiva kun sinullakin on se luttavana. Kirjassahan pohditaan – ja ratkotaan ostajan ongelmia monelta kantilta. Erinomainen opus! En tiennytkään, että se oli jo joulumarkkinoilla. Mutta kun perehdyt kirjaan, olisi kiva kuulla enemmänkin mitä mieltä olet siitä. Sinulla on kylä tosi toimiva ja eloisa vaatekaappi, ehkä runsaudenpula onkin sinun ongelmasi. Joka tapauksessa keksit kivoja vaateyhdistelmiä eli olet tosi inspiroiva pukeutuja!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM