Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Huomio huomio!

Tutkailin tuossa blogini tilastoja ja teitä tulee tänne edelleen aika suuri määrä Olivian sivuilta ja nyt kun blogini poistui sieltä Blogit-ylävalikosta (löytyy toki Olivia tykkää-blogeista sivun alareunasta edelleen), niin muistakaapa liittyä lukijoiksi joko Google käyttäjäraadissa (se löytyy tuosta sivupalkista), Blogilistalla, tai Bloglovinissa. Tai vaikka kaikissa näissä! Näin on kaikista helpoin seurailla meikäläisen päivityksiä, eikä mene varmasti jutut ohi.

Minä itse seuraan muutamaa blogia tuon Googlen käyttäjäraadin kautta, suomalaisia Blogilistan kautta ja ulkomaisia taas Bloglovinin kautta. Ehkäpä siirryn pikkuhiljaa kokonaan tuonne Blogloviniin, se kun on näistä oikeastaan eniten mieleeni ja sieltä löytyy jo lähes kaikki seuraamani suomalaiset blogitkin. 🙂 Bloglovinissa näyttää olevan itse asiassa jopa kuusi eri PlusMimmiä, joten tsekkaathan vielä, että seuraat tätä ainutta ja oikeaa!

Ei mulla muuta. Jatketaan lauantain viettoa! 🙂

Translation: Follow me in Bloglovin’!

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM