Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Helmeilevä sovitusilta PLUS Morsiusgalleriassa

Hyvää sunnuntai-iltaa arvon naiset!

Minulla on muutamia huikeita yhteistyöjuttuja tässä kevään mittään luvassa ja yksi niistä on Helmeilevä sovitusilta plussakokoisille morsiamille, joka järkätään 26.2. klo 18-20 Morsiusgalleriassa Tampereella. Hääpukuja sovittelemaan mahtuu noin kymmenen nopeinta plussamorsianta ja mukaan iltaan voi ottaa jokainen myös korkeintaan kaksi kaveria. Koko liike on varattu siis vain ja ainoastaan meille plussakokoisille!

Myös minä olen paikalla makutuomarina ja viimeksi pari vuotta sitten Morsiusgalleriassa vieraillessani plussahääpukujen valikoima yllätti kyllä erityisen positiivisesti. Tällä hetkellä valikoimaa on lisätty entisestään ja tarjolla on noin 100 pukua kokohaarukassa 44-58! Puvuista on illan ajan tarjolla myös huikeita etuja ja luvassa on toki myös kuohuvaa, pientä purtavaa ja mukavaa yhdessäoloa. Lisätietoa tapahtumasta löydät täällä.

Ilmoittautukaahan siis kaikki plussamorsiamet pian mukaan joko soittamalla (03) 222 36 37 tai sähköpostilla tiedustelut(ät)morsiusgalleria.com. Toivottavasti pääsen tapaamaan monta teistä Tampereella! 🙂

Huikkaahan kommenttiboksiin, mikäli ilmoittauduit mukaan! 

 Kuva edelliseltä sovittelukerraltani Morsiusgalleriassa marraskuulta 2011.

0

0 Comment

 1. Hep, ilmoittauduin oitis!

  0
 2. Voi kun olisi häät tiedossa! Mutta ei näillä tuloilla vielä vuosiin :/

  0
 3. Melkein kuin oma hääpukuni 🙂 ja tuttu liike josta omani löysin ensi sovituksella .

  0
 4. Hei huikee juttu!
  Pitääkin heti tarkistaa kalenteri että antaako myöden lähteä tuolloin Tampereelle!
  Olis huippua olla mukana! Ja jos ei sinne asti pääse, niin toivottavasti joku blogaa aiheesta! 🙂

  0
 5. Anonymous says: Vastaa

  Ilmoittauduin juuri mukaan, toivottavasti ehdein! 🙂

  0
 6. Anonymous says: Vastaa

  Voi miten kiva tarjous. Valitettavasti olen jo (vanha) rouva enkä kuulu kokokategoriaaan, mutta tilaisuus olisi ihanan houkutteleva! Morsiuspukujen sovittamien on ihana aikuisten prinsessaleikki:D

  0
 7. Anonymous says: Vastaa

  Voi miten kauniilta näytät! Mäkin löysin oman pukuni Morsiusgalleriasta. Mun kohdalle sattui vielä niin ihana myyjä, jonka kanssa mallailtiin pukua pitkin vuotta. Valikoimatkin on mielettömät ja sovituskopit ihanan tilavat. Ite keikuin häiden aikana normikoon ja plussakoon rajamailla ja esim. 44 kokoisille löytyy tosi monista ihan normimalleistakin kokoja tilattuna! Eli siis, vaikka olen omat hääni jo juhlinut niin suosittelen kyllä lämpimästi piipahtamaan Morsiusgalleriassa, jos on hääpukua vailla! 🙂

  0
 8. Anonymous says: Vastaa

  Ihana idis, melkein tekis mieli ilmoittautua mukaan, vaikka ei ole häitä tulossakaan 😉 -Johkis-

  0
 9. Anonymous says: Vastaa

  Onpa kaunis kuva!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM